APLICATIIStiriWindows Phone

Microsoft taie accesul la aplicatii prin Zune pentru PC pentru a-si imbunatati propriul Marketplace

Intr-un efort sustinut de a-si imbunatati si securiza propriul Marketplace, Microsoft sa decis sa renunte la Zune pentru PC. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca, in curand utilizatorii Windows Phone nu vor mai putea cumpara aplicatii prin softul Zune pentru PC si in plus pentru a putea cumpara aplicatii noi sau sa faci un update la una din aplicatiile deja descarcate va trebui sa aveti un terminal ce ruleaza sistemul de operare Windows Phone 7.5 (Mango).

Cu toate astea aplicatiile vor fi disponibile pentru descarcare din Windows Marketplace atat de pe telefonul mobil cat si de pe web. Desi compania Microsoft este in procesul de a taia definitiv accesul la aplicatiile Windows prin Zune, store-ul de aplicatii Zune HD va ramane in continuare deschis.

In acest moment Windows Phone Marketplace numara in jur de 82.000 de aplicatii disponibile pentru a fi descarcate.

Se asteapta ca urmatorul sistem de operare Windows Phone 8 Apollo sa fie disponibil abia din luna Octombrie a acestui an. Inca nu se stie daca Windows 8 va fi distribuit sub forma de software update si device-urilor aflate deja pe piata la aceasta data. Probabil ca terminale high-end gen Nokia Lumia 900 telefon ce urmeaza sa fie lansat in curand si in Europa sau HTC Titan II telefon care deja se vinde pe piata din Statele Unite vor beneficia de un upgrade la noul Windows Apollo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!