ElectrocasniceEvenimenteStiri

Miele K20.000 BlackBoard Edition este primul frigider cu tabla de scris cu creta

Miele K20.000 BlackBoard Edition

La mijlocul acestei saptamani producatorul german de aparatura electrocasnica premium a lansat pe piata romaneasca Miele K20.000 BlackBoard Edition, un frigider dotat cu o tabla pe partea din fata, pe care toata familia poate scrie sau desena cu creta ca la scoala.

“Designul noului frigider dă o notă veselă și oferă prospețime bucătăriei. Clienții își pot nota lista de cumpărături, mesaje pentru persoanele dragi, iar copiii pot fi creativi desenând pe frigider. Este, practic, un produs pentru întreaga familie”, declară Loredana Butnaru, director Miele România.

Blackboard Edition face parte din generatia de aparate frigorifice K20.000, care se diferentiaza prin designul si caracteristicile minimaliste. Frigiderele din noua gama dispun de functia Click2Open, care combin functionalitatea cu designul perfect. Practic, utilizatorul poate deschide si inchide usa frigiderului ori de cate ori doreste.

miele

Produsele au un interior XL, pentru un plus de spatiu si confort. Interiorul adanc permite utilizatorului sa puna in frigider chiar si o tava de copt. Produsele au si iluminat LED la nivelul plafonului pentru ca lumina sa se aprinda treptat la deschiderea usii. Mai mult decat atat, noua generatie ofera un sistem de iluminat si in congelator.

O alta caracteristica introdusa pentru prima data de Miele este sertarul suplimentar “CompactCase” in care pot fi stocate articolele de dimensiuni mici, tuburile, conservele sau paharele.

Pe langa acestea, frigiderele dispun si de setari cum ar fi Regim Holiday, pentru reducerea consumului de energie in timpul perioadelor de absenta de acasa, Regim Party, pentru temperaturi reglate la capacitate maxima de refrigerare, Regim Sabbath pentru oprirea comenzilor de functionare, si Timerul QuickCool care atrage atentia si previne inghetarea bauturilor si plesnirea sticlelor.

https://www.youtube.com/watch?v=THJeyqNc1JU

Designul frigiderului este unul fara manere, un nou trend al electrocasnicelor Miele.

“Tendința pieței este de a construi spații de bucătărie cu aparate încorporate fără mânere, pentru a da impresia de un spațiu compact ideal. Miele susține acest nou trend lansând frigiderele de sine stătătoare cu front din sticlă neagră sau alb-lucioasă sau chiar cu front din tablă neagră”, subliniază Loredana Butnaru.

Noile modele de frigidere pastreaza aceleasi calitati caracteristice brandului Miele, avand o durata de viata de minim 20 de ani.

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de intretinere a rufelor; masini de spalat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, racitoare de vinuri. In plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) ofera sisteme de intretinere a rufelor si masini de spalat vase pentru uz profesional, dar si aparatura pentru sterilizarea instrumentelor medicale si de laborator. In 2007, Miele Appliances SRL si-a deschis portile si in Romania, una dintre principalele tari din Europa de Sud-Est care proiecteaza o perspectiva noua asupra afacerilor Miele la nivel global.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!