StiriTelecom

Millidge si Doig te fac vedeta TV in spoturile Orange PrePay

Orange Prepay

Orange lanseaza o noua oferta pentru clientii PrePay, valabila pana in luna februarie a anului viitor. Astfel, pana pe 15 februarie, ai sansa sa devi vedeta TV în spoturile PrePay, alaturi de Millidge si Doig si sa primesti un bonus de 1000MB internet pe mobil la viteze 4G. In plus, poti beneficia lunar de bonusuri de pana la 200 de minute sau SMS-uri nationale si internationale catre fix si 200MB internet pe mobil.

“Noua campanie surprinde foarte bine spiritul clienților Orange PrePay, întotdeauna în mișcare, gata de acțiune și distracție. Abia așteptăm să îi răsplătim pentru dansurile lor. Această nouă propunere vine bineînțeles alături de o oferta atractivă cu mai multe beneficii, internet și minute naționale pentru opțiunile din oferta curentă PrePay.” a declarat Loredana Popp, Consumer Marketing Manager Prepay în cadrul Orange România.

Pentru a intra in posesia bonusului de 1000MB in reteaua Orange 4G, clientii operatorului sunt invitati sa se filmeze in timp ce danseaza ca Millidge si Doig pe ritmurile Boop de Boop. Daca filmul este selectat de Orange ca fiind printre cele mai haioase, inregistarea va aparea in reclama TV Orange PrePay alaturi de personajele preferate. Pentru a putea participa in aceasta campanie, clientii trebuie sa intre pe www.orange.ro/danseaza si sa invete dansul Boop de Boop, urmarind tutorialul video. Apoi sunt invitati sa se filmeze în timp ce danseaza, singuri sau alaturi de familie ori prieteni si sa incarce inregistrarea video pe site. Dupa validarea acesteia, bonusul de 1000 MB este alocat in contul PrePay.

Activarea bonusului cu minute si internet, oferit tuturor clientilor PrePay, se face la numarul *100#, ramura Bonus sau din contul Orange, sectiunea Bonus unde pot alege bonus 200 de minute nationale si internationale catre fix sau SMS nationale și 200 MB internet pentru optiunile de minim 6 euro credit sau bonus 50 de minute nationale si internationale catre fix sau SMS nationale si 50 MB internet pentru optiunile de 5 euro credit.

6 Comments

  1. Cum postez dansul ,, Boop de Boop,,? M-am filmat, sunt pregătită dar…cum postez? Habarnam…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!