AccesoriiCamere FotoStiriTechWearable

MIO Technology lanseaza 3 categori noi de produse pe piata romaneasca

Unul din liderii globali pe partea de tehnologie GPS, MIO Technology, a anuntat astazi lansarea a trei noi categori de produse pe piata romaneasca: camere video sport, ceasuri inteligente si computere pentru biciclete.

Noile categorii aduc încă 6 produse în portofoliul Mio, pe lângă cele 7 noi dispozitive GPS și 7 noi camere video lansate anul acesta, 2014 fiind unul dintre cei mai importanți ani în materie de noi lansări de produse pe piața din România.

Mio_MiVue_M350

Camere video sport

Inaugurarea noii categorii este făcută de modelul Mio MiVue M350, o cameră video sport rezistentă la apă și care permite înregistrarea de clipuri video la o adâncime de până la 3 metri, pe o durată de o oră fără întrerupere și fără să fie nevoie de protecție suplimentară. Camera vine însoțită de o gamă largă de accesorii ce permite folosirea acesteia în orice situație. Calitatea înregistrărilor este Full HD (1920 X 1080 pixeli). Mio MiVue M350 dispune de optică avansată – lentile de sticlă F2.8, cu unghi de 170° și senzor CMOS de 5MP.

Mio Cyclo 105

Computere pentru biciclete

Noua categorie este formată din 3 modele: Mio Cyclo 100Mio Cyclo 105 și Mio Cyclo 105 HC. Toate cele trei dispozitive sunt proiectate pentru cei care doresc să-și monitorizeze performanțele sportive și sănătatea. Au un design compact și dispun de o carcasă robustă şi rezistentă la apă (IPX7) care permite utilizarea acestora în orice condiţii meteorologice. Noile computere pentru biciclete sunt dotate cu o baterie care oferă funcţionare îndelungată, de până la 18 ore, biciliștii putându-se bucura de parcurgerea unor distanţe mai lungi fără să se preocupe de reîncărcarea dispozitivelor.

Computerele înregistrează timpul, viteza, distanţa parcursă, caloriile consumate precum şi traseele, cu ajutorul GPS-ului integrat. Toate aceste informații pot fi ulterior analizate cu ușurință și împărtășite cu prietenii prin intermediul aplicaţiei Mio Share pentru PC. De asemenea, Mio Share este locul în care pot fi găsite cele mai recente informaţii despre produse şi actualizări de software.

Magellan_Echo_lifestyle

Ceasuri inteligente

Portofoliul Mio Technolgy conține acum și ceasul inteligent Magellan Echo, disponibil în două modele și cinci culori: roz, albastru, negru, portocaliu si gri. Acesta se adresează în special oamenilor activi care practică diferite sporturi. Modelul Echo se conectează cu o serie de smartphone-uri care rulează fie sisteme de operare iOS, fie Android.

Echo utilizează tehnologia Bluetooth® Smart pentru a se conecta cu smartphone-urile, aducând puterea acestora la încheietura mâinii. Ceasul inteligent permite afișarea informațiilor oferite de aplicațiile deja folosite de utilizatori pe telefon. În acest moment Echo este compatibil cu aplicațiile: Strava, MapMyRun, MapMyRide, MapMyHike, Golf Pad, Wahoo Fitness, iSmoothRun, RunKeeper şi multe altele. În plus, ceasul folosește o baterie normală (CR 2032) ce durează peste 8 luni de zile, utilizatorul nemaiavând astfel grija încărcării continue a dispozitivului.

Magellan_Echo

Mio Technology va continua să aducă noi produse în portofoliu și anul viitor, ca parte a strategiei de creștere a vânzărilor. Cota de piață a Mio în România a urcat anul acesta la aproximativ 30%, iar vânzările estimate pentru 2014 sunt de 1,5 milioane de euro în România, în creștere cu aproximativ 5% comparativ cu cele înregistrate anul trecut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!