Camere FotoStiri

MiVue 588, cea mai performanta camera video din portofoliul Mio

mio mivue 588

Mio MiVue 588, cea mai performanta camera video din portofoliu

Mio Technology, unul dintre cei mai renumiti producatori de dispozitive GPS pe plan mondial, lanseaza pe piata locala MiVue 588, cea mai performanta camera video din portofoliu destinata soferilor. Acesta contine senzorul Exmor CMOS dezvoltat de Sony care captureaza imagini video si fotografii Full HD, cu detalii inalte, contrast foarte bun, culori vii si mai putin zgomot de imagine, mai ales in conditii de lumina scazuta.

In plus, pentru o calitate superioara a inregistrarilor, noua camera MiVue 588 poate fi dotata, optional, cu un filtru antireflex, incat efectul de reflexie cauzat de lumina soarelui va fi diminuat. Camera video dispune de un ecran de 2.5 inch sensibil la atingere, usurand modul de utilizare. Acesta are incorporat si un receptor GPS pentru urmarirea traseelor. Noul dispozitiv poate inregistra secvente video, directia, viteza, dar si coordonatele geografice, sincronizandu-le cu Google Maps. Soferul poate fi notificat prin anumite semnale video si sonore legate de existenta camerelor video din trafic, indicand pe ecran viteza autovehiculului, limita legala, dar si distanta ramasa pana la respectivul punct de supraveghere. Baza de date poate fi actualizata lunar, fara costuri suplimentare, pe toata durata de funcitonare a camerei video MiVue 588.

Camera video dispune de o dimensiune a diafragmei de F1.8, astfel ca, lumina intra mult mai bine la senzor, oferind inregistrari mai clare si in conditii de luminozitate scazuta. Camera ofera un unghi larg, de 130 grade, iar clipurile ofera o rezolutie Full HD (1920 x 1080p). Mai mult, tehnologia H.264, ofera o calitate superioara a imaginii, dar la o dimensiune redusa.

In cazuri nefericite, atunci cand vehiculul sufera o coliziune, adica un impact mai violent, Senzorul G integrat, cu 3 axe, dotat pe camera Mio MiVue 588, inregistreaza directiile de deplasare pe o diagrama cu unde. Aceasta va arata punctul de provenienta si forta impactului, chiar si in cazul unei coliziuni auto din spate, devenind martorul ocular de incredere in relatia cu asiguratorul. Mai mult, daca senzorul de soc depisteaza o modificare neasteptata a miscarii autovehiculului, camera video inregistreaza evenimentul, iar clipul rezultat va fi automat protejat de stergerile accidentale. Odata conectat la PC, vor putea fi analizate directia de mers si datele rezultate in urma unei coliziuni. De asemenea, soferii pot comuta la modul de fotografie, pentru a realiza fotografii in exteriorul masinii si pentru a evidentia dovezile impactului. Imaginile rezultate vor include si cooordonatele GPS, care sa permita elucidarea circumstantelor producerii unui accident.

Camera video Mio MiVue 588 beneficiaza si de caracteristici inteligente, cum ar fi inregistrarea automata atunci cand soferul introduce cheia in contactul autovehiculului, cu conditia sa fie asigurata alimentarea continua a echipamentului. Mai mult, functia Parking Mode ofera o supraveghere continua a locului unde este parcat autoturismul. Astfel, la detectarea oricarei miscari in raza senzorului, camera video incepe inregistrarea.

Mio MiVue 588 va fi disponibil pe piata din Romania incepand de saptamana viitoare, la un pret recomandat de 899 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!