HardwarePC DesktopStiri

AOC lanseaza monitorul de 24” g2460Pqu cu refresh rate de 120 Hz

g2460Pqu_side_to_left_liquid_design

AOC anunta lansarea monitorului de 24” g2460Pqu cu refresh rate de 120 Hz, construit de gameri pentru gameri (in colaborare cu experii in Esports de la Infused Interactive).

Ecranul monitorului este pivotant si poate fi ajustat pe inaltime, timpul de raspuns pentru acest monitor este de 1 milisecunda, integrand si patru porturi USB, dintre care unul cu functie Fast Charge.

AOC g2460Pqu va fi disponibil in Romania de la finalul lunii mai, la un pret de 1599 lei. Alte detalii despre acest monitor le puteti afla din comunicatul de presa atasat acestui articol.

[showhide]

AOC lansează monitorul creat de gameri pentru gameri

AOC g2460Pqu este rezultatul parteneriatului cu Infused Interactive, specialiștii în Esports

București, 24 aprilie 2013 – AOC prezintă noul monitor g2460Pqu, creat pentru gameri, chiar de către gameri! Modelul LED Full HD de 24” este rezultatul colaborării dintre AOC, MMD și experții în Esports de la Infused Interactive.

„G” – pentru gaming

Înțelegând rigorile gamingului competitiv, AOC a creat noul monitor g2460Pqu, care vine în întâmpinarea standardelor celor mai pretențioși jucători. Acest angajament este reafirmat chiar de către numele modelului, ce cuprinde litera „G”, ce stă pentru gaming.

Având o diagonală de 61 cm, o rată de refresh de 120 Hz și un timp de răspuns al pixelilor de numai 1 milisecundă, noul monitor AOC oferă imagini clare, în culori vii, pentru o experiență de joc cu adevărat captivantă. Modelul Full HD include funcționalități special concepute pentru gameri, precum hub-ul USB cu 4 porturi (dintre care unul include funcție fast charge), sau difuzoarele integrate, cu ieșire pentru căști.

Monitorul de gaming de la AOC are un design clasic, cu aspect minimalist și finisaj mat, pentru a nu distrage atenția de la acțiunea care se petrece pe ecran. Pentru confort vizual optim chiar și în timpul celor mai intense partide de joc, ecranul modelului este pivotant și, în același timp, poate fi ajustat pe înălțime cu 130 mm.

În aceași timp, modelul este echipat cu o serie de funcții ce oferă un plus de comoditate chiar și atunci când utilizatorii nu sunt conectați la serverele de joc: i-Menu, ce permite ajustarea facilă a setărilor monitorului doar cu ajutorul mouse-ului, sau Screen+, care împarte ecranul în 4 secțiuni independente.

AOC și Infused Interactive au în plan intensificarea colaborării în anul 2013, pentru a veni în întâmpinarea exigențelor tot mai mari de pe piața de gaming. Îmbinând expertiza tehnologică și experiența în domeniul jocurilor, parteneriatul are drept scop crearea unor monitoare de top, care să răspundă nevoilor celor mai pretențioși utilizatori.

Destinat gamerilor, de la cei profesioniști, la cei pentru care este un simplu hobby, AOC g2460Pqu va fi disponibil în România de la finalul lunii mai, la un preț de 1599 lei.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!