PC DesktopStiriTech

Monitorul 3D Philips Gioco 278G4DHSD cu tehnologia Ambiglow ridica standardul experientei 3D

Philips Gioco 278G4DH

Fie ca vrei sa vizionezi un film sau sa petreci o seara de gaming impreuna cu prietenii, trebuie sa fie o experienta totala, iar nivelul de implicare este esential pentru ca jucatorii sau spectatorii sa fie absorbiti de actiunea de pe ecranul monitorului. Philips aduce in Romania noul monitor 3D Gioco 278G4  cu tehnologia Ambiglow: aceasta tehnologie face ca experienta de gaming sa fie pe placul pana si a celor mai exigenti gameri.

Monitorul 3D Philips Gioco 278G4DHSD este disponibil in Romania la pretul de 1699 Lei. Pentru mai multe detalii despre acest monitor, le gasiti in comunicatul de presa atasat acestui articol, ceva mai jos.

 

[showhide]

D Philips GIOCO Ambiglow strânge în jurul lui gamerii și iubitorii de efecte speciale 

D 

 

București, 22 ianuarie 2013 – Vizionarea unui film sau o seară de gaming cu prietenii trebuie să fie o experiență totală, iar nivelul de implicare este esențial pentru ca jucătorii sau spectatorii să fie absobiți de acțiunea de pe ecran. Philips aduce în România noul monitor Gioco 278G4 3D cu tehnologia Ambiglow: această tehnologie face ca experiența de gaming să fie pe placul celor mai exigenți gameri.

Tehnologia Philips Ambiglow funcționează prin crearea unui halo de lumină ce îmbracă laturile exterioare ale ecranului LCD de 27 inch,  lărgind vizual dimensiunea ecranului, vizionarea fiind astfel mai captivantă. Procesorul rapid analizează în avans conținutul de imagine și ajustează permanent culoarea și luminozitatea imaginii.

Pentru a te bucura de tehnologia Ambiglow, poziționează ecranul la o distanță de 15 centimetri de perete sau de o suprafață întinsă. Reduce sau stinge lumina din încăpere și ajustează luminozitatea după preferință. Când vrei să lucrezi și ai nevoie de toată lumina din încăpere, închide funcția Ambiglow iar monitorul va funcționa la standardul normal.

Daca vrei să simți ambianța de cinema la tine acasă, o încăpere întunecată total este cea mai bună soluție. Dar vizionarea unui film sau o sesiune de gaming intensiv într-un mediu întunecat total face ca ochii să se dilate și să se contracte ca urmare a imaginilor în continuă schimbare. Modul de iluminare Smart Bias al monitorului Gioco 278G4DHSD echilibrează acest impact: o lumină albă de 6500k, fără contrast prea mare, va fi proiectată pe perete, în jurul monitorului, reducând oboseala ochilor.

Culorile clare și imaginile vii sunt îmbunătățite de tehnologia AH-IPS ce are rolul de a asigura o paletă de nuanțe echilibrată pe toată suprafața ecranului. Imaginea este astfel mai coerentă, vie și poate fi privită și apreciată din orice unghi.

Monitorul Gioco 3D HDMI-ready acceptă semnale digitale și audio de la surse HDMI multiple. Ecranul se schimbă automat la modul 3D, oferind imagini de calitate. Ochelarii 3D ușori nu necesită cabluri sau baterii. Iar pentru a asigura că acțiunea jocului este întotdeauna redată la viteză optimă, hub-ul USB 3.0 poate transmite date de zece ori mai rapid decât standardul USB 2.0. Monitorul Gioco poate fi folosit și în modul 2D.

Pentru ca  experiența de gaming să fie optimă, noul monitor 278G4DHSD dispune de acces rapid OSD cu moduri multiple: modul “FPS” (First Person Shooting) îmbunătățește ariile întunecate, permițându-le gamerilor să observe obiecte ascunse în zone întunecate. Modul “Racing” adaptează ecranul la cel mai rapid timp de răspuns. Modul “RTS” (Real Time Strategy) dispune de un mod special SmartFrame pentru a evidenția arii specifice.

Monitorul Philips Gioco 3D 278G4DHSD este disponibil în România la un preț de 1699 Lei.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!