AccesoriiStiriTechVideos

Moto 360 demo, un clip care ne arata functiile generale ale smartwatch-ului Motorola

Moto 360 demo

Moto 360 demo video.

Saptamana aceasta are loc Google I/O 2014 la San Francisco, in Statele Unite, acolo unde o parte din producatorii de gadgeturi parteneri gigantului de cautare au prezentat cateva produse interesante.

Motorola Mobility, inca detinuta de Google Inc pana la finalizarea actelor de preluare a companiei de catre chinezii de la Lenovo, a fost prezenta la Google IO 2014, unde producatorul american demonstreaza publicului prezent la eveniemtn smartwatch-ul bazat pe platforma Android Wear, Moto 360.

Motorola a publicat un astfel de demo pe canalul sau oficial de pe YouTube, ieri dupa-masa, videoclip ce puate fi urmarit mai jos. Moto 360 este unul din cele mai atractive si mai asteptate ceasuri de mana inteligente de anul acesta. Moto 360 va fi disponibil ceva mai tarziu, in timp ce LG G Watch si Samsung Gear Live au intrat deja in comert prin Google Play store de saptamana aceasta, insa sunt disponibile numai utilizatorii din SUA deocamdata.

Moto 360 demo video:

https://www.youtube.com/watch?v=vFi-QpuZfXs

3 Comments

  1. Mi se pare cel mai tare smartwatch! Majoritatea smartwatch-urilor aparute ofera cam aceleasi caracteristici, dar acesta este singurul care arata elegant si care poate fi purtat si la costum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!