SmartphonesStiri

Moto Mods si o noua imagine cu Moto Z, sau noul Droid?

Moto Mods si o noua imagine cu Moto Z

Cu cat ne apropiem mai mult de momentul la care Lenovo va lansa pe piata noua gama de telefoane de top, sub brandul Moto sau Droid, cu atat mai multe imagini si scurgeri de informatii apar in mediul online.

Spre exemplu, una din cele mai cunoscute surse de astfel de scurgeri, a dat publicitatii recent, doua imagini. In prima apar ceea ce Lenovo (Motorola) le va numi Moto Mods (accesorii atasabile telefonului la fal ca pe smartphone-ul G5), precum si o imagine in care apare noul Droid (probabil Moto Z) in trei variante de culoare: Gold (auriu), Silver (argintiu) si Black (negru).

droid-moto-z

Despre specificatiile tehnice ale telefonului se zvoneste ca va fi echipat cu procesoarele Snapdragon 820 si Snapdragon 625 (depinde de varianta de model), cu un ecran AMOLED de 5.5″ in diagonala si rezolutie 2K si Full HD (la fel, depinde de varianta de model). De asemenea este asteptat sa vina dotat cu o baterie de peste 3.000 mAh, va rula sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow (varianta curata) si o camera foto principala cu un senzor de 16 megapixeli.

Debutul noului varf ar putea avea loc pana la jumatatea lunii viitoare (iunie). Vom reveni cu informatii atunci cand le vom avea de la producator sau din alte surse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!