SmartphonesStiri

Moto X 3rd Gen (2015) posibil scapat online. Primele imagini?

Moto X 3rd Gen

Motorola este unul din putinii producatori de smartphone care anul acesta, inca nu si-a lansat varful de gama. Fanii brandului american, acum detinut de chinezii de la Lenovo, mai au ceva de asteptat pana cand Motorola va anunta noile telefoane din seriile Moto si Droid.

Saptamana aceasta a aparut pe YouTube un clip construit din imagini, ce ne dezvaluie un smartphone Motorola misterios, care in mare parte are trasaturile modelului Moto X 2nd Gen (2014). Conform sursei, acesta ar trebui sa fie Moto X 3rd Gen, insa are diagonala ecranului de 5.7 inci. Oare, Motorola va lansa doua modele anul acesta? Daca va amintiti, dupa lansarea lui Moto X din 2014, Motorola a produs Nexus 6 pentru Google, care, de fapt, este un Moto X la origine, dar mai mare.

Moto X 3rd Gen ar putea fi lansat in variante de 5.7″ si 5.2″, ambele cu ecran cu rezolutie Quad HD (2560 x 1440 px), procesoare Snapdragon, 3 sau 4GB memorie RAM, caracasa din lemn, bambus, piele, plastic si inca un material pe care sursa acestui „videoclip” nu il poate dezvalui deocamdata, precum si o rama metalica, la fel ca pe modelul de anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!