SmartphonesStiri

Moto X anuntat oficial in Statele Unite, cu o serie de caracteristici unice

lansare Moto X

Motorola s-a decis intr-un final sa puna capat intregilor speculatii aparatute in presa in ultimele 6 luni de zile prin lansarea smartphone-ului Moto X. Noul telefon ruleaza Android 4.2.2, beneficiaza de un ecran generos AMOLED de 4.7 inch (nu e Full HD, in cazul in care va intrebati, dar oricum ochiul liber nu observa prea mult diferentele) cu o rezolutie de 1280 x 720, o camrea foto de 10 megapixeli (ClearPixel) in spate care inregistreaza la 1080p (Full HD), una de 2MP in fata si o gramada de functii software din partea Motorola (Google Inc).

Moto X este echipat cu un procesor unic Snapdragon S4 Pro cu tehnologie Motorola X8, 2GB de RAM, 16/32 optiuni de stocare, la care se adauga 50GB pentru doi ani de zile pe Google Drive din partea companiei ca bonus, Bluetooth 4.0, WiFi a/b/g/n, 4G LTE. Telefonul masoara 10.4 mm grosime in partea cea mai „umflata,” doar 5.4 mm pe curbura si cantareste 130 de grame.

moto-x-galben

Telefonul mai este dotat cu o baterie de 2000 mAh care promite cel putin o zi intreaga de utilizare standard si pana la 13 ore de convorbiri telefonice. Practic vorbim despre un smartphone de nivel mediu spre high-end cu o posibilitate variata de customizare a carcasei. Clientii vor putea opta pentru un anumit model de carcasa la cumpararea unui Moto X.

Momentan telefonul este anuntat doar pentru SUA la pretul de $199 cu un abonament pe doi ani de zile. Moto X va putea fi achizitionat de la finalul lunii august, inceputul lunii septembrie pe cele doua mari continente americane (America de Sud si America de Nord).

La noi, posibil sa ajunga prin retail in numar limitat si cu optiuni la fel de limitate, din punct de vedere al customizarii carcasei.

httpvh://youtu.be/vpU1mW0Mjm8

httpvh://youtu.be/xXyCbrdQEyA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!