SmartphonesStiri

Moto X flagship-ul Motorola in 2013 cu procesor Dual-core de 1.7GHz, camera foto de 10MP si Android 4.2?

Moto X

In weekend-ul abia incheiat, au aparut o serie de informatii care pretind ca telefonul de top (nelansat deocamdata) al celor de la Motorola – Moto X ar putea avea urmatoarea confirguratie:

Conform @evleaks, Moto X ar putea fi lansat cu un procesor dual-core de 1.7GHz MSM8960 Snapdragon S4 Pro, un ecran 720p, o camera foto de 10MP, 2GB de RAM si 16GB memorie interna. Putin probabil am spune noi deoarece marea majoritate a modelelor de top din acest an au fost lansate cu un procesor quad-core Snapdragon 600, iar noile modele care nu a fost lansate pana in prezent posibil sa suporte chipset-urile Snapdragon 800 de la Qualcomm sau Tegra 4 de la Nvidia, ca sa nu mai mentionam faptul ca, Motorola a colaborat in trecut cu Intel (ex Motorola RAZR i).

Momentan sunt doar zvonuri care aprinde entuziasmul iubitorilor de smartphone-uri. Tot ce se stie la aceasta data, este numele telefonului – Moto X, confirmat deja de Motorola intr-un comunicat de presa. Sa mai spunem ca Motorola va lansa alte cateva telefoane cu Android pana la finele anului.

Vom reveni cu mai multe detalii atunci cand vom avea informatii concrete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!