SmartphonesStiri

Motorola Droid Ultra dezvaluit chiar de site-ul companiei americane

logo motorola mobility

Motorola nu a mai lansat nimic de mai bine de 6 luni de zile, deoarece se afla intr-o perioada de restructurare dupa preluarea companiei de catre Google Inc. Motorola a anuntat recent schimbarea logo-ului cu unul mult mai viu colorat, ce poarta sloganul (A Google company), cat despre lansarea de produse mobile, compania se pregateste sa lanseze pana spre finalul acestui an cel putin 4 telefoane noi printre care si modelul de varf Moto X.

Site-ul oficial Motorola mentioneaza pe una din paginile sale numele unui nou telefon ce poarta denumirea Motorola Droid Ultra. Pe langa numele terminalului, aceiasi pagina mentioneaza toate detaliile acestui nou telefon, ce pare a fi un mid-range. Modelul Droid Ultra va avea un ecran qHD (960×540) Super AMOLED Advanced cu diagonala de 4.3 inch si protejat de un strat de sticla Gorilla Glass. Procesorul telefonului Droid Ultra este unul dual-core de 1.5GHz, are 8GB memorie interna (4.5GB spatiu liber pentru utilizator), o camera pe spate de 8MP si una de 0.3MP VGA in fata.

Motorola Droid Ultra masoara 8.3 mm grosime, cantareste 126 grame, conectivitate NFC, WiFi, Bluetooth, 4G LTE, DLNA, port microSD, port micro USB, jack audio de 3.5mm si o baterie de 2000 mAh.

Bursa zvonurilor spune ca Motorola va lansa cel putin 3 modele de smartphone din gama Motorola Droid Ultra in acest an: Droid RAZR Ultra, Droid RAZR M Ultra si probabil Droid RAZR MAXX Ultra.

sursa | via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!