EvenimentePromotiiSmartphonesStiri

Motorola promoveaza telefonul Moto X, lansarea pe 11 iulie?

Moto X

De vreo doua zile producatorul american Motorola s-a apucat sa promoveze telefonul Moto X, terminal ce urmeaza sa devina emblema companiei pentru urmatoarele 6 pana 8 luni de zile.

Forfota e mare in interiorul companie, se zvoneste ca se vor lansa alte 2 – 3 telefoane, pe langa Moto X, modele ce vor fi lansate sub seria Droid Ultra (Droid Ultra M, Droid Ultra RAZR si Droid Maxx Ultra). Recent Motorola a anuntat schimbarea logo-ului sau. Pe langa logo-ul plin de culoare, Google Inc a adaugat sloganul „A Google company.”

Se pare ca marea lansare va avea loc peste aproximativ o saptamana, mai exact pe data de 11 iulie, cel putin asa ne indica o serie de zvonuri aparute in presa de peste ocean la inceputul acestei saptamani.

Conform afisului de promovare a telefonului Moto X, cei ce isi doresc acest telefon (clientii din SUA), vor avea ocazia sa customizeze telefonul in functie de preferintele fiecaruia, iar asamblarea are loc in SUA. Probabil ca aceste asa zise customizari se refera la asepctul extern al telefonului si nu la partea de componente hardware.

motorola-moto-x-ferrari

 

O imagine cu un telefon suspectat ca ar fi Moto X customizat cu logo-ul Ferrari pe spate, circula pe internet de aproximativ 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!