SmartphonesStiri

Motorola a vandut peste 10 milioane de telefoane in ultimul trimestru, incasand aproape $2 miliarde

1milion-motox-china

Motorola a vandut peste 10 milioane de telefoane mobile la nivel global in ultimul trimestru din 2014, conform raportului financiar Lenovo.

In raportul financiar trimestrial dat publicitatii de catre chinezii de la Lenovo, se mentioneaza ca Motorola a livrat nu mai putin de 10 milioane de smartphone-uri la nivel global in trimestrul ce s-a incehiat pe 31 decembrie, 2014, si a avut incasari de aproximativ 2 miliarde de dolari.

Lenovo pare sa fi facut o investitie foarte profitabila prin achizitia Motorola Mobility, compania americana fiind pe o panta ascendenta in ultimii ani, cu cresteri ale livrarilor de telefoane mobile de aproximativ 120% in fiecare an. Aceasta achizitie corelata cu profitabilitatea Motorola, claseaza Lenovo pe locul 3 in topul producatorilor de telefoane mobile, dupa SamsungElectronics si Apple, cu un procent de 6.6% din piata.

De curand, Motorola a intrat cu seria de smartphone-uri Moto pe piata chineza, acolo unde, intr-o saptamanade la intrare, a inregistrat un numar record de peste 1 milion de precomenzi, pentru telefonul Moto X 2014 (a doua generatie).

Din pacate, in Romania, produsele Motorola sunt mai putin accesibile si prea putin promovate, insa odata cu preluare companiei de catre cei de la Lenovo, lucrurile s-ar putea schimba in bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!