BreakingSmartphonesStiri

Motorola XT912A apare din nou in cateva imagini, dezvaluind legatura lui cu Motorola X Phone

prototip Motorola X Phone

Acum mai bine de o luna si ceva, va relatam despre un smartphone misterios apartinand companiei Motorola, care a aparut intr-un videoclip in Asia, Vietnam. La acea vreme, se zvonea ca telefonul Motorola XT912A (dupa modelul sau), ar putea fi Motorola X Phone, modelul de varf pe care compania americana ar putea sa il propuna pentru acest an.

Astazi, acelasi model apare fotografiat intr-o serie de imagini in SUA, dezvaluind legatura sa cu mult asteptatul X Phone, dupa cum se vede pe imaginea de mai jos cu spatele telefonului, in care se observa cu greu ‘Model: XFON ATT.’

Imaginile ne arata ca telefonul ruleaza o versiune de Android Jelly Bean (probabil 4.2) cu o interfata mult simplificata (vezi icoana Jelly Bean pe bara de notificari). Tot din aceste imagini vedem ca telefonul este conectat la reteaua 4G (suport LTE) a operatorului american AT&T si noua versiune Google Play store.

moto-x-phone

Motorola ar putea anunta modelul X Phone in aceasta vara, imediat dupa Google I/O 2013.

2 Comments

  1. pai asta am si subliniat in articol, faptul ca are suport 4G :), nu ca e exclusiv pentru operatorul lor. Deocamdata sa vedem daca intradevar e vorba de „XFON” asa cum indica imaginile de mai sus.

  2. Nu cred ca Motorola X va fi lansat intr-o versiune speciala pentru AT&T, care este o retea GSM.
    Probabil telefonul este folosit doar pentru a testa compatibilitatea la 4G.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!