AccesoriiStiriTech

Microsoft anunta mouse-ul Sculpt Comfort cu buton dedicat Start pentru Windows 8

sculpt comfort

Microsoft ne prezeinta noii mausi proiectati special pentru sistemul de operare Windows. Microsoft Sculpt Comfort Mouse, este compatibil cu tastatura Sculpt Comfort Keyboard care a fost lansata anul trecut.

Mouse-ul are un buton albastru pe partea interioara (pentru dreptaci), care este sensibil la atingere, si functioneaza ca si „Alt+Tab” combo de pe tastatura, un fel de scroll intre aplicatiile deschise.

mk_scm_blk_large

Butonul Windows Touch Tab, le permite utilizatorilor sa navigheze mult mai usor prin interfata Windows 8, iar apasarea lui va aduce ecranul de Start.

Mouse-ul se conecteaza via Bluetooth cu PC-ul sau tableta Windows si utilizeaza BlueTrack technology, ce permite utilizarea lui pe aproape orice suprafata.

mk_ambi_blk_large

Cel de-al doilea mouse, Sculpt Mobile Mouse, varianta mai ieftina, vine cu scroll in patru directii, din rotita de scroll, iar si acesta foloseste tehnologia BlueTrack, in schimb conectarea lui se face prin USB wireless, acesta fiind compatibil cu Windows 7 si 8.

Sculpt Comfort Mouse se gaseste in magazinele de retail la pretul de aproximativ 40$, in timp ce Sculpt Mobile Mouse in jurul pretului de 30$.

httpvh://youtu.be/mPl4lCqD2g0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!