StiriTablete

MultiPad Visconte 2 noua generatie de tableta Prestigio cu Windows

MultiPad Visconte

Recunoscut ca un producator international de terminale mobile, electronice si accesorii, prezent in peste 85 de tari, Prestigio a anuntat astazi lansarea noii generatii de tableta cu Windows – MultiPad Visconte 2.

MultiPad Visconte 2 vine cu o serie de imbunatatiri fata de modelul anterior: are un procesor mult mai puternic, o camera foto pe partea din spate, o baterie cu o autonomie mare si un raport calitate pret interesant.

“Anul trecut am lansat impreuna cu Microsoft si Intel laptopul PC in forma de tableta Prestigio MultiPad Visconte destinata afacerilor mici si mijlocii, studentilor, dar si celor care-si doresc o tableta cu Windows. Am inteles ca exista o multime de utilizatori care-si doresc dispozitive puternice si mobile cu Windows, fiind deja obisnuiti cu aceste sisteme de operare si cu aplicatiile de afaceri si educationale pe care le ofera acest sistem de operare.”

“Datorita rezultatelor foarte bune obtinute cu primul model, am decis sa lansam o versiune noua, imbunatatita- Visconte 2, cea mai rapida tableta PC Prestigio” a declarat Yuri Antoshkin, General Manager, Prestigio EMEA.

MultiPad Visconte 2

Din punct de vedere hardware MultiPad Visconte 2 beneficiaza de noul procesor dual-core pe 64-biti Intel Celeron tacat la frecventa de 2GHz, bateria are o capacitate de 6.400 mAh (pana la 5 ore de vizualizare de continut video continuu), o camera principala pe spate de 5MP, una de 1MP frontala si un ecran IPS de 10 inci in diagonala cu rezolutie 1280×800 pixeli.

In plus, tableta este echipata cu conectivitate Wi-Fi, 3G, Bluetooth 4.0 Smart si sistemul Windows 8.1 pentru a putea conecta o gama larga de dispozitive, cum ar fi imprimanta, scanner, camera, etc.

Prestigio MultiPad Visconte 2 vine preinstalata cu pachetul MS Office Home si Student 2013. De asemenea, puteti salva documente, fotografii sau alte fisiere, automat in SkyDrive. Memoria interna de 32/64 GB poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie Micro SD cu pana la 64GB.  In plus, consumatorul beneficiaza de 200 GB de memorie cloud gratuita cu Prestigio MultiCloud.

Prestigio MultiPad Visconte 2 este disponibila in magazinele de specialitate la pretul de 1649 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!