Gadgetul LuniiSmartphonesStiriTech

Navdy gadgetul pe care il vei dori in propria masina

navdy

De cele mai multe ori oamenii sofeaza de nevoie, deoarece trebuie sa ajunga intr-o anumita locatie in interes de serviciu, sunt trimisi la cumparaturi de familie, dar uneori o facem si din placerea de a conduce.  Sofatul in secolul 21 poate fi foarte periculos, fie ca vorbim despre soferi amatori sau de soferi profesionisti, deoarece sunt foarte multe lucruri care ne pot distrage atentia de la drum, in special gadgeturile actuale.

Cu totii utilizam gadgeturi ca smartphone-ul sau tableta, fie ca o facem acasa, la scoala, la servici sau in masina, nu-i asa? Ei bine, in masina aceste gadgeturi pot fi utilizate ca Music sau Video Player, ca GPS pentru a ajunge mai rapid si fara batai de cap la destinatie, pentru a raspunde la apeluri sau mesaje, pentru a interactiona pe retelele de socializare cu prietenii, colegii sau familia. Indiferent de modul cum le utilizam, aceste gadgeturi sunt o distractie periculoasa atunci cand suntem la volan, deoaerce, pur si simplu nu ne putem abtine sa nu aruncam un ochi pe notificarile pe care le primim. Astfel, apare riscul de accident.

Astazi va propunem un gadget care sa va mentina privirea inainte, pentu a fi atenti la trafic, fara a mai fi nevoie sa aruncati o privire pe telefon, tableta sau GPS. Acest gadget se numeste Navdy si functioneaza pe un principiu simplu. Aceasta consola interactiva cu senzori si proiector, Navdy, permite conectarea iPhone-ului, a smartphone-ului ori a tabletei cu Android prin Bluetooth, astfel ca veti putea interactiona cu gadgeturile voastre din buzunar, din bord sau din geanta, direct pe un ecran special si transparent denumit HUD (Head-up Display), pe care il puteti amplasa oriunde pe bordul masinii. Multumita faptului ca permite interactiunea prin comenzi vocale si gesturi, sofatul devine mai sigur, deoarece aveti mana sau mainile in permanenta pe volan si privirea inainte la drum. In plus, veti avea senzatia ca conduceti un vehicul high-tech, pe care il vedeti deobicei doar in filmele science-fiction.

navdy-schema

Navdy este prima platforma dedicata masinilor si ofera:

  • ecran ce poate afisa continut la o luminozitate mare, chiar si atunci cand bate soarele, textul este vizibil.
  • interfata special cutomizata pentru utilizarea in masina
  • comenzi vocale si gesturi
  • poate fi utilizat in orice masina, vehicul
  • Navdy este compatibil cu aplicatii ca Google Maps, Spotify, Pandora sau Google Music
  • afiseaza pe ecran orice tip de notificare: sms, apel telefonic, etc
  • este portabil si compatibil cu telefoane cu iOS 7+ si Android 4.3+

Navdy poate fi pre-comandat la pretul de $300 online de pe site-ul producatorului beneficiind de o reducere de 40%, pretul intreg al acestui sistem este de $499, sau puteti cauta un dispozitiv similar, care sa va ofere aceleasi functii, astfel veti putea conduce in siguranta, fara a fii distras.

In cazul in care acest gadget nu e ceea ce va doriti, puteti oricand apela la calsicile GPS-uri. Va recomandam, oferta de GPS-uri de la eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!