SmartphonesStiri

Nexus 6P ar putea fi denumirea modelului produs de Huawei

Nexus 6P

Nexus 6P ar putea fi denumirea celui de-al doilea telefon Google Nexus de anul acesta, produs de Huawei, in timp ce modelul produs de LG ar putea fi lansat sub denumirea Nexus 5X la finalul acestei luni.

Huawei Nexus primeste in sfarsit un nume, iar Google confirma evenimentul de pe 29 septembrie dedicat lansarii noii generatii a sistemului de operare Android, versiunea 6.0 Marshmallow, a doua noi modele Nexus si a unei noi generatii Chromecast.

LG Nexus 5 2015

In privinta noilor smartphone-uri Nexus, sunt asteptate doua modele anul acesta, unul fiind produs de catre LG si unul de catre Huawei. Daca in cazul modelului produs de catre coreeni, avem deja destule informatii, inclusiv numele viitorului model, Nexus 5X, pentru modelul produs de catre compania chineza, informatiile au fost mai restranse, astfel abia in urma cu putin timp au aparut informatii cu privire la denumirea oficiala a modelului, Nexus 6P.

huawei-nexus

„P”-ul din denumirea viitorului model al familiei Nexus poate reprezenta Phablet sau Plus, insa pana in prezent nu avem informatii oficiale, cu toate ca este confirmat faptul ca ambele modele vor arata exact precum in imaginile disponibile deja pe Internet (vezi foto mai sus).

Mai multe informatii vor fi disponibile in data de 29 septembrie 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!