SmartphonesStiri

Nexus 6P si Nexus 5X, confirmata denumirea urmatoarelor telefoane Google

Nexus 6P si Nexus 5XCu mai putin de o saptamana inainte de lansare, aflam ca Nexus 6P si Nexus 5X este denumirea oficiala a smartphone-urilor Google.

Denumirea a fost confirmata de doua imagini cu ambalajul telefoanelor. Pe una dintre acestea este imprimata pe mijlocul cutiei litera „P”, in coltul dreapta jos este imprimat logo-ul Nexus iar in coltul din stanga-sus  scrie 6P si spatiul de stocare al telefonului.

Cea de-a doua cutie se aseamana cu prima, numai ca pe mijloc are imprimata litera „X” si in coltul stanga sus este scris 5X.Nexus 6P si Nexus 5X

Nexus 6P si Nexus 5X sunt primele smartphone-uri care vor primi Android 6.0 pur, adica nu va exista nici un element de customizare specific LG respectiv Huawei. Acesta este primul an in care Google va prezenta doua telefoane in cadrul aceleasi lansari.

Pe data de 29 septembrie, Google are pregatit un eveniment de presa in cadrul carui va prezenta noua versiune de Android 6.0 Marshmallow, urmatoarea generatie de telefoane proprii, Nexus 6P si Nexus 5X si cel mai probabil o tableta de 8 inci, Nexus 8.

sursa | via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!