Camere FotoStiri

Nikon anunta Nikon D7200, noul varf de gama DX

Nikon D7200

SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta astazi lansarea noului model DSLR in format DX, Nikon D7200 si a microfonului fara fir ME – W1. De asemenea, Nikon a anuntat ca noua aplicatie de navigare si editare ViewNX-i va fi disponibila gratuit pentru descarcare incepand cu 17 martie.

In premiera pentru un aparat foto DX, Nikon D7200 permite focalizarea automata pana la -3 EV, gratie sistemului AF cu 51 de puncte mostenit de la modelele profesionale FX. Combinand intervalul larg de sensibilitati ISO si vitezele mari de fotografiere in serie ale aparatului foto, puteti sa realizati fotografii de precizie in intuneric si sa inregistrati scene nocturne in segmente video clare. Din cele 51 de puncte, cincisprezece sunt senzori de tip cruce, iar punctul central este compatibil f/8, permitand mai multe combinatii obiectiv-teleconvertor. Puteti fotografia la cadente de pana la 6 fps in format DX si de pana la 7 fps cu decupare 1,3x, datorita memoriei tampon care inregistreaza pana la 27 de imagini RAW de 12 biti si pana la 100 de imagini JPEG intr-o singura rafala.

D7200_back Nikon D7200 este si primul DSLR de la Nikon echipat cu tehnologie NFC (Near Field Communication). Acum, utilizatorii pot alege fie tehnologia NFC, fie functia Wi-Fi a aparatului foto pentru a transfera imagini statice catre un dispozitiv inteligent. Senzorul de imagine in format DX cu rezolutie de 24.2 megapixeli conceput fara filtru optic low-pass (OLPF) si sistemul de procesare EXPEED 4, cu un interval ISO intre 100 si 25600, produce imagini cu un interval dinamic extrem de larg, zgomot redus si gradatii bogate ale culorilor.

Aparatul foto inregistreaza filme Full HD la cadente de pana la 25p/30p si de pana la 1080/50p/60p in modul de decupare 1,3x. Un meniu dedicat pentru filme va permite sa stocati toate setarile de film intr-un singur loc, iar segmentele video pot fi inregistrate pe cardurile de memorie SD din cele doua sloturi aferente sau pot fi transmise simultan, prin HDMI, catre un recorder extern sau un monitor. Alte dotari includ controlul automat al sensibilitatii ISO in modul M, pentru a obtine o tranzitie cursiva intre zonele intunecate si cele luminoase si modul „Zebra” pentru a vedea locurile exacte in care apar zone luminoase complet albe.

D7200_18_140_top
Tot astazi, Nikon lanseaza si microfonul mono fara fir ME-W1 capabil sa inregistreze sunet clar de la o distanta de pana la 50m si cu o frecventa de raspuns intre 300Hz si 9.000 Hz. Sistemul este compus dintr-un transmitator de microfon si un receptor care comunica reciproc prin Bluetooth. Semnalul de intrare este monofonic, dar daca doriti sa inregistrati in format stereo, pur si simplu conectati microfonul stereo optional Nikon ME-1 la mufa pentru microfon extern a microfonului ME-W1. Alimentarea este realizata de catre o singura baterie AAA, care asigura o autonomie de 3 ore.

Noul aparat foto Nikon D7200 va fi disponibil in Romania incepand cu luna martie, la un pret recomandat de 5499 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!