Camere FotoStiri

Nikon COOLPIX S800c prima camera digitala compacta cu Android ajunge in Romania

camera digitala compacta nikon coolpix s800c cu android

In urma cu cateva luni Nikon a anuntat COOLPIX S800c, prima camera digitala compacta din lume ce are la baza sistemul de operare Android. Samsung au lansat si ei la finele lunii august la IFA 2012 in Berlin – un astfel de aparat ce poarta numele GALAXY Camera.

Caracteristicile unei tablete sunt acum disponibile si intr-un aparat foto. Nikon COOLPIX S800c utilizeaza sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, care permite accesul direct de pe camera foto la aplicatiile disponibile in Google Play sau la retelele de socializare pentru o impartasire mai rapida si mai eficienta a momentelor importante din viata noastra.

Noua camera foto Nikon COOLPIX S800c poate fi precomandata de astazi din magazinele Germanos Telecom Romania, la preţul de 1.999 lei. Mai multe detalii despre acest aparat foto gasiti in comunicatul de presa atasat acestui articol.

[showhide]

Nikon COOLPIX S800c disponibil prin precomandă la Germanos

Cameră foto şi tabletă într-un singur aparat 

Bucureşti, 18 octombrie 2012 – Fotografii de cea mai bună calitate şi aplicaţii din Google Play, reţele de socializare sau jocuri sunt acum disponibile într-un dispozitiv performant inedit. Noua cameră foto Nikon COOLPIX S800c, singura cu sistem de operare Google Android, este disponibilă prin precomandă în magazinele Germanos Telecom România. 

Noua cameră foto are un senzor CMOS de 16MP iluminat din fundal şi un procesor EXPEED, astfel imaginile şi filmele realizate vor fi clare în orice condiţii de lumină, iar obiectivul NIKKOR cu zoom optic 10x (25–250mm) permite fotografierea obiectelor şi a peisajelor la cea mai bună calitate.

Dispozitivul înregistrează video Full HD (1080p) cu sunet stereo, dispune de funcţie mecanică de reducere a vibraţiilor, funcţie anti-înceţoşare, funcţie de detecţie a mişcării, dar şi cea de selector (BSS), care facilitează alegerea automată a celor mai clare fotografii dintr-o succesiune de zece instantanee.

Caracteristicile unei tablete sunt acum disponibile şi într-un aparat foto. Nikon COOLPIX S800c utilizează sistemul de operare Android 2.3, care permite accesul direct de pe camera foto la aplicaţiile disponibile în Google Play sau la reţelele de socializare. Astfel, fotografiile pot fi trecute prin filtrele aplicaţiilor direct de pe camera foto, fără să mai fie necesară descărcarea lor pe un computer. Dispozitivul permite conectarea la Internet prin intermediul unei reţele Wi-Fi; distribuirea rapidă, prin intermediul reţelelor sociale, a celor mai importante momente surprinse în fotografii este acum la îndemână, fără alte operaţiuni intermediare.

Camera foto Nikon COOLPIX S800c are o memorie internă de 1,7 GB pentru stocarea fotografiilor şi 680 MB pentru aplicaţii, spaţiu care poate fi mărit până la 32GB prin intermediul unui card de memorie SD/SDHC. Dispozitivul dispune şi de GPS încorporat care recunoaşte locul unde a fost realizată fotografia. Aparatul foto are încorporată aplicaţia myPicturetown.com, care permite stocarea online de fotografii şi posibilitatea vizualizării acestora din orice loc. Mai mult, camera vine împreună cu geanta Lowepro Tahoe, un card de 8GB ultra SDHC şi cu trepiedul Joby Gorillapod Micro 250.

Produsul este disponibil doar prin precomandă în magazinele Germanos din ţară, la preţul de 1.999 lei (TVA inclus). Pasionaţii de fotografie se vor putea bucura de acest gadget care va fi livrat în termen de 3 zile de la comandă, în magazinul unde aceasta a fost plasată.

Promoţional, doar în cadrul magazinelor Germanos, în perioada 15 octombrie – 30 noiembrie 2012, noul Nikon COOLPIX S800c cu sistem de operare Android este livrat alături de modemul WI-FI Connect MF60 Mobile Hotspot şi de Cartela Internet de la COSMOTE care dispune de un credit iniţial de 10 euro ce poate fi utilizat pentru navigare pe internet sau pentru activarea unei extraopţiuni de date, astfel încât clienţii Germanos să poată beneficia de o experienţă multimedia completă.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!