SmartphonesStiri

Noi fotografii cu modelul HTC One Max dual SIM, confirma tehnologia de scanare a amprentei

HTC One Max dual SIM

HTC va lansa in aceasta toamna primul dispozitiv de dimensiuni gigantice, este vorba despre phablet-ul HTC One Max, dar sunt sigur ca multi dintre voi ati aflat acest lucru deja. Ceea nu stiati probabil, este ca acest dispozitiv va fi disponibil in doua variante single si dual SIM.

O noua serie de fotografii care surprind HTC One Max langa HTC One, ne confirma tehnologia de scanare a amprentei implementata pe acest terminal. Daca ne uitam atent pe aceste imagini, in doua dintre ele, vedem o icoana in bara de notificari la sectiunea Quick Settings (setari rapide in bara de notificari) care simbolizeaza o amprenta.

HTC One Max dual SIM

Pe langa tehnologia de scanare a amprentei, HTC One Max mai beneficiaza si de incarcare wireless (in doua dintre aceste fotografii vedem acei pini conectori amplasati in partea dreapta, jos pe spatele phablet-ului).

Varianta dual SIM, care va fi comercializata doar in Asia, are un capac detasabil, ce permite accesul la sloutrile SIM ale dispozitivului, in timp ce versiunea single nu permite acest lucru. HTC One Max pastreaza in mare linia design-ului lui HTC One, cu mici diferente pe partea din spate.

Conform zvonurilor, HTC One Max va avea un ecran Full HD cu diagonala de 6 inch, un procesor quad core Snapdragon 800 clockuit la frecventa de 2.3GHz, 2GB de RAM, 16/32GB memorie interna, o camera foto Ultrapixel, HTC Sense 5.5 si Android 4.3 Jellybean. 

Acest model va fi comercializat, conform sursei, abia de la sfarsitul lunii Octombrie in Asia. Pretul sau nu a fost deocamdata dezvaluit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!