StiriTablete

Noi imagini cu Mini iPad-ul de 7.85 inci ce urmeaza sa fie lansat pe 17 octombrie

Imagini noi Apple iPad Mini 1

Inca de la inceputul lunii aprilie se stia despre faptul ca, Apple intentioneaza sa lanseze o varianta mai mica a celebrei tablete iPad. Apple domina in acest moment segmentul de piata piata al tabletelor, insa pentru a zdrobi definitiv concurenta (Amazon Kindle Fire, Google Nexus 7, Galaxy Tab 2 7.0, Acer Iconia Tab si mai nou Barnes & Noble Nook HD), compania trebuie sa lanseze un model de dimensiuni apropiate concurentei (7 inci).

Conform zvonurilor de la inceputul acestei luni, joi 11 octombrie este data la care Apple ar trebui sa invite presa de peste ocean la evenimentul lansarii tabletei iPad Mini, programat pe data de 17 octombrie.

Astazi de dimineata au fost publicate pe Twitter o serie de imagini noi noute, cu presupusa tableta Apple iPad Mini, de catre unul din tipsterii website-ului 9to5Mac. Imaginile dezvaluie modelul de 32GB Apple iPad Mini. Daca sunt sau nu imagini reale cu noul model ramane la aprecierea voastra.

Noua nu ne ramane decat sa asteptam ca Apple sa faca primul pas in zilele urmatoare prin care sa confirme toate aceste zvonuri si imagini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!