SmartphonesStiri

Noi imagini cu Sony i1 Honami C6906, ne dezvaluie o serie de setari si functii ale aplicatiei Camera

Sony C6906 Honami.jpg

Se zvoneste ca urmatorul model flagship Sony i1 Honami C6906, al celor de la Sony, va fi un fel de upgrade la modelul Xperia Z, ce va include si o camera foto de 20 de megapixeli, probabil, pentru a concura cu telefoane ca Galaxy S4 Zoom sau Nokia Lumia 1020.

Astazi au fost publicate pe internet o serie de fotografii care ne arata ca setarile aplicatiei Camera de pe Sony i1 Honami C6906 aduce o serie de modificari.

In primul rand, avem o serie de functii in setarile Picture mode (vezi foto sus): Superior Auto si Manual, functii deja intalnite pe modelele anterioare, apoi avem Timeshift burst, o functie care pare a fi similara cu Timeshift de pe terminalele Blackberry 10 OS. Sectiunea Picture Effect aduce o serie de efecte / filtre pe care utilizatorul le poate folosi atunci cand fotografiaza. AR Effect este un astfel de filtru care practic suprapune o imagine virtuala (in cazul de fata un peisaj preistoric cu un dinozaur) peste fotografia pe care vrem sa o facem.

Sony C6906 Honami.jpg (2)

Alte functii ar mai fi Social Live, o functie care permite broadcastul de continut video pe Facebook, Info-Eye, un fel de Nokia LiveSight si Sweep Panorama mode.

Pana la lansarea acestui telefon mai avem de asteptat, deoarece primul eveniment cu presa stabilit de Sony, va avea loc abia pe data de 4 septembrie, in Berlin (IFA 2013).

via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!