Stiri

Noile drivere beta NVIDIA GeForce 304.48 imbunatatesc performanta si rezolva problemele V-Sync-ului

NVIDIA a lansat suita de software beta GeForce 304.48, care contine imbunatatiri de performanta pentru anumite jocuri, si rezolvari ale bug-urilor provenite de la lansarea de noi hardware.

Pentru inceput, GeForce 304.48 Beta se lauda cu imbunatatiri de performanta de pana la 18%. Aceste imbunatatiri sunt testate pe GeForce GTX 680 si GeForce GTX 560, si sunt specifice titlurilor de jocuri ca Batman Arkham City, Dragon Age 2, Lost Planet 2, STALKER: Call of Pripyat;

Profilele SLI au fost si ele imbunatatite pentru jocuri ca Battlefield 3 and The Witcher 2. In poze sunt ilustrate imbunatatirile exacte sustinute de NVIDIA.

Pe langa imbunatatirile aduse performantei, NVIDIA a lansat rezolvari pentru probleme majore, cum ar fi micro-stutter-ul, observat de cativa utilizatori de GeForce GTX 600 „Kepler” in jocuri cu v-sync activat; under-clocking pentru placile overclock-ate din fabrica de anumiti producatori; si o problema a performantei la jocul Total War: Shogun 2, cu ultimul patch activat. NVIDIA a adaugat de asemenea si imbunatatit profilele SLI pentru o larga selectie de jocuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!