AppleLaptopuriStiri

Noile Macbook Pro 15 au probleme de display

Lansate de curand, noile modele de Macbook Pro ar avea ceva probleme de display, conform unor reclamații făcute onlinde de câțiva utilizatori. Cum arată și cum se manifestă această problema de display, puteți vedea în imaginea de mai jos. De la lansarea noilor modele și pînă în prezent, Apple a fost supusă la mai multe critici venite din partea utilizatorilor, fie că vorbim de baterie, de display, de porturi, funcționalitate sau de prețul lor.

Produsele Apple sunt produse premium care merită toată atenția clienților, însă trăim în era lucrurile făcute pe repede înainte, astfel că pot apărea probleme de fabricație. Desigur, aceste aspecte pot fi corectate pe viitor, însă Apple nu este compania care să scoată la 2-3 luni distanță un model îmbunătățit (upgradat), motiv pentru care trebuie să analizați foarte bine dacă e momentul să achiziționați un Macbook Pro cu TouchID.

Noile Macbook Pro 15 au probleme de display

Știm foarte bine cum arată un blue screen, dacă vorbim de Windows, iar dacă ne uităm la macOS, putem observa că e un red screen. Această problemă a fost înregistrată de un utilizator pe un sistem Macbook Pro 15″, cu placă video AMD Radeon Pro 460.

https://www.youtube.com/watch?v=AiYTIfYn5c0

4 Comments

  1. Ma bucur pentru faptul ca au ales AMD. Cat despre aceasta problema, probabil vorbim de cateva mici cazuri izolate.

  2. Sigur Apple va remedia problema, plus că costă foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!