IOSSmartphonesStiriTablete

Noile metode de instalare in mod fraudulos, a aplicatiilor pe device-urile cu iOS, nu necesita jailbrake (root)

locul 2 gadget talk romania apple iphone 5

Recent, aplicatia Installous care permitea instalarea de aplicatii piratate pe orice device cu iOS jailbrake (iPad, iPhone sau iPod touch) a comunitatii Hackulous a fost interzisa si totodata tot proiectul inchis de catre autoritati. Apple castigase o batalie inainte de Craciun,  dar cand o aplicatie/metoda/site de piraterie dispare, altele doua ii iau locul.

Noile metode Zeusmos si Kuaiyong ofera posibilitatea de a instala astfel de aplicatii piratate cu o singura atingere a ecranului. In cazul de fata, utilizatorii pot instala aplicatii pe orice device cu iOS fara a mai avea nevoie de metode de jailbreak. Mai mult, unul din dezvoltatorii noilor metode, in varsta de 15 ani are tupeul de a taxa utilizatorii pentru „aceste servicii.”

Faptul ca utilizatorii au acces la instalarea de aplicatii piratate doar cu un simplu tap,  fara a mai fi nevoie sa faci jailbreak la device-uri, ar putea dubla, daca nu tripla numarul aplicatiilor piratate in urmatoarele cateva luni de zile, asta in cazul in care,  Apple nu va reusi sa gaseasca o solutie de a bloca aceste metode.

2 Comments

  1. ai nevoie de sursa ca sa afli cum sa piratezi aplicatiile?:) ca nu cred eu ca te deranjeaza faptul ca cineva a tradus sau nu o stire, metoda folosita de toata tara pentru stirile dinafara.

  2. Si sursa articolului este? Nu v-ati saturat de tradus articole?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!