SmartphonesStiri

Nokia lucreaza la o serie noua de telefoane Lumia 910, Lumia 920, Lumia 950, Lumia 1001 si Nokia 510 Nokia Belle 805?

Ieri si astazi au aparut o serie de capturi de ecran ce reprezinta unealta Nokia RDA pentru developeri si in care apar o serie de modele noi de telefoane Nokia, de care trebuie sa va marturisesc ca nu am auzit pana astazi.

Astfel in aceste capturi apar trei modele de telefoane din seria Nokia Lumia si anume: Nokia Lumia 910, Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 950 si Nokia Lumia 1001 plus alte doua telefoane Nokia Belle 805 si Nokia 510. Este foarte posibil ca o parte din aceste telefoane sa ruleze noul sistem de operare anuntat in urma cu putin timp de compania Microsoft – Windows Phone 8 nume de cod Apollo. Este stiut faptul ca telefoanele ce ruleaza in prezent Windows Phone 7.5 nu vor putea fi upgrade-uite la Windows Phone 8 atunci cand noua versiune de WP va fi lansata oficial.

Inca nu se stie nimic concret despre cele 5 modele de telefoane Nokia, ce sistem de operare va rula fiecare in parte si daca intradevar sursa scurgeri de informatii este in totalitate, partial sau deloc adevarata. De un lucru suntem insa siguri ca, in urmatoarea perioada vor mai aparea si alte scurgeri de informatii ce ne vor clarifica acest lucru.

Care din telefoanele Nokia de mai sus in opinia voastra, credeti ca vor rula Windows Phone 8?

sursa NokiaPowerUser via GSMArena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!