EvenimenteSmartphonesStiri

Nokia Lumia 1020 anuntat oficial cu camera 41MP, tehnologie Pureview si OIS

nokia-lumia-1020

In urma cu cateva minute s-a incheiat conferinta de presa a celor de la Nokia ce a avut loc la New York, acolo unde, producatorul finlandez a lansat cel mai nou smartphone din gama Lumia – Nokia Lumia 1020.

Telefonul este dotat cu cea mai buna camera foto care echipeaza un smartphone in prezent, cu un senzor de 41 megapixeli, tehnologie Pureview si un stabilizator de imagine optic (OIS). Nokia Lumia 1020 beneficiaza de sistemul de operare Windows Phone 8 si o serie de aplicatii noi ale producatorului cum ar fi Nokia Pro Camera, care ajuta utilizatorul sa fotografieze la o rezolutie foarte inalta.

Specificatii Nokia Lumia 1020:

specificatii lumia 1020

Accesorii Nokia Lumia 1020:

accesorii-nokia-lumia-1020

Din punct de vedere al disponibilitatii, telefonul Nokia Lumia 1020 va putea fi precomandat incepand din data de 16 iulie in Statele Unite la pretul de $299 cu unabonamnet pe 2 ani de zile, cu livrarea incepand din data de 26 iulie. In Europa, telefonul va ajunge tot din data de 26 iulie, dar numai in tarile care au o piata dezvoltata catre produsele high-end (Anglia, Franta, Germania, etc).

Momentan nu avem detalii concrete despre disponibilitatea lui pe piata din Romania, dar vom reveni cu detalii atunci cand le vom primi de la Nokia Romania. 

httpvh://youtu.be/5nRj9pv0y9M

httpvh://youtu.be/WmjEOQaARVo

httpvh://youtu.be/_F2FiN-A_YU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!