SmartphonesStiri

Nokia Lumia 1520, phablet-ul nume de cod ‘Bandit’ fotografiat din nou. Noi detalii tehnice!

Nokia Lumia 1520

Surprins intr-o fotografie langa un alt telefon Nokia Lumia, inca de la sfarsitul lunii trecute, phablet-ul Nokia Lumia 1520 a mai fost vazut luna aceasta (septembrie) in alte doua ocazii. Odata, intr-o imagine de presa oficiala scursa online si apoi, intr-o galerie foto completa comparat cu telefonul Sony Xperia Z.

In acest weekend au mai aparut cateva fotografii online, care confirma din nou aspectul alungit al dispozitivului, aspect datorat diagonalei ecranului 1080p.

Conform zvonurilor Nokia Lumia 1520 va fi dotat cu un ecran Full HD (1920×1080) de 6 inch in diagonala, procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.3GHz, 2GB RAM, 32GB memorie interna (slot microSD inclus) si versiunea de Windows Phone 8 GDR3. Sursa noilor imagini sustine ca, camera foto de pe spate, ar putea fi o camera foto de 20MP cu tehnologie Pureview si lentila Carl Zeiss. Imaginea de sus, ne confirma lentila Carl Zeiss si tehnologia Pureview insa, nu si camera de 20MP. In schimb, ne ofera un preview al homescreen-ului care ne arata cele 3 coloane de tiles-uri de pe noul dispozitiv.

Deocamdata nu avem informatii concrete despre data la care Nokia Lumia 1520 va fi anuntat si nici detalii despre pretul la care va fi pus in vanzare.

220

sursa CTechCN; Weibo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!