SOFTWAREStiriWindows Phone

Nokia Lumia 920 surprins ruland o actualizare Windows Phone 8 GDR3 si Bittersweet Shimmer [Breaking]

Cu totii stim deja ca actualizarea Windows Phone 8 GDR3 si Bittersweet shimmer  va aduce suport pentru procesoarele quad-core, cat si suport pentru dispozitivele cu rezolutie Full HD. Noua actualizare ar trebui sa debuteze in curand, odata cu lansarea primului phablet Nokia Lumia 1520 (nume de cod Bandit), ce va avea loc luna viitoare.

Astazi am intrat in posesia unor fotografii cu un smartphone Nokia Lumia 920, care ne arata si sugereaza ca homescree-nul cu cele trei coloane de tiles-uri (dale) va fi suportat si pe telefoanele cu rezolutie HD (1280×720) in viitoarea actualizare.

Noul software update ar trebui sa permita utilizatorilor de Windows Phone sa poata opri aplicatiile care ruleaza in background (atunci cand tinem apasat butonul din stanga Back – Task Manager), prin simpla apasare a unui X, dar si posibilitatea de bloca lockscreen-ul in modul portret sau landscape. La aceste functii se mai adauga si Driving Mode, care va dezactiva anumite functii din telefon, atunci ca posesorul lui conduce un autovehicol.

GDR3-task-manager-x

In doua dintre aceste imagini, putem observa o imbunatatire adusa barii de notificari.

Nokia avea programate doua evenimente pana la finele lunii octombrie la care ne asteptam sa anunte atat tableta Nokia RX-114 (Sirius), cat si phablet-ul de 6 inch Nokia Lumia 1520. Primul eveniment cu presa ce trebuia sa aibe loc pe data de 26 septembrie, a fost anulat. Se pare ca totul se va intampla la al doilea eveniment programat pentru data de 22 octombrie. In urmatoarele 6 luni, Nokia ar putea lansa cel putin 7 dispozitive cu Windows Phone 8, asta in cazul in care achizitia Microsoft nu va da peste cap programul actual al companiei Nokia.

GDR3-notificari

 sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!