SmartphonesStiri

Nokia Lumia 925 disponibil la Vodafone de azi, 16 august

nokia lumia 925

Nokia Lumia 925 cu tehnologie Pureview a fost lansat in cadrul unui eveniment ce a avut loc pe data de 14 mai, la Londra. Lumia 925 intra de astazi, 16 august, in oferta operatorului Vodafone Romania. Telefonul poate fi achzitionat printr-un contract pe 2 ani de zile incepand de la 29 Euro impreuna cu abonamentul RED 65, 175 Euro cu abonamentul RED 45 sau 299 Euro cu abonamentul RED 29.

Noul smartphone Nokia Lumia 925 cu Windows Phone 8 este disponibil si fara abonament, la un pret de 529 euro (TVA inclus), in timp ce clientii business ai operatorului pot opta pentru noul terminal la preturi incepand cu 9 euro, cu abonamentul Red Plus, Red Access 319 Euro, Red Confort 194 Euro sau Red 69 Euro, toate pe o durata de doi ani.

Atentie, telefonul nu este construit dintr-o carcasa metalica, asa cum este promovat, doar rama lui este din metal, restul este construit din acelasi polycarbonat (material plastic) utilizat la toata gama Lumia.

Pentru mai multe detalii, am atasat comunicatul de presa al celor de la Vodafone, pe care il puteti citi ceva mai jos.

[showhide]

Bucuresti, Romania – 16 august 2013 – Smartphone-ul Nokia Lumia 925, varful de gama al producatorului Nokia, intra in portofoliul Vodafone incepand de astazi, 16 august. Nokia Lumia 925 este o reinterpretare a predecesorului sau – Nokia Lumia 920 – si se remarca prin design-ul sau din metal, dar mai ales prin performantele camerei foto care incorporeaza tehnologia PureView.

Vodafone ofera in exclusivitate in Romania versiunea de 32 GB a Nokia Lumia 925. Clientii Vodafone pot achizitiona noul terminal la preturi ce pornesc de la 29 euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul RED 65. Nokia Lumia 925 este disponibil pentru clientii persoane fizice si in urmatoarele versiuni de abonament:

Tip abonament/ 2 ani          RED 29             RED 45            RED 65
Pret (TVA inclus)                  299 Euro            179 Euro         29 Euro

Noul Nokia Lumia 925 este disponibil si fara abonament, la un pret de 529 euro (TVA inclus). Si clientii business pot opta pentru noul terminal la preturi incepand cu 9 euro, cu abonamentul Red Plus, pe o durata de doi ani. Clientii companii mai pot opta pentru acest smartphone si cu urmatoarele planuri tarifare:

Tip abonament         RED Access       RED Confort         RED         Red Plus
/ 2 ani
Pret
(TVA inclus)              319 Euro              194 Euro            69 Euro        9 Euro

Smartphone-ul Nokia Lumia 925 include cea mai performanta tehnologie optica şi de software foto-video, care permite utilizatorilor sa obtina fotografii si filme la o calitate foarte buna, chiar si in conditii de luminozitate redusa. O noutate care vine odata cu lansarea Nokia Lumia 925 este si Nokia Smart Camera, care ofera utilizatorilor posibilitatea de a realiza zece fotografii simultan si de a edita imaginile cu ajutorul unor aplicatii speciale cum ar fi Best Shot, Action Shot si Motion Focus.

Odata cu lansarea Nokia Lumia 925, Nokia introduce design-ul din metal pentru prima data in gama Nokia Lumia, ceea ce confera terminalului un aspect robust. Mai mult, prin aplicatia speciala HERE, utilizatorii pot avea acces la o suita de servicii integrate de geo-localizare si navigatie. In plus, clientii care achizitioneaza Nokia Lumia 925 se pot bucura si de aplicatiile de mobil powered by Vodafone: Cinemagia, SeeNow, Transport Urban. Pentru mai multe informatii privind aplicatiile mobile powered by Vodafone, puteti vizita www.vodafone.ro/aplicatii.

Pentru mai multe informatii privind noul Nokia Lumia 925, puteti vizita: www.vodafone.ro/shop/telefoane/nokia-lumia-925

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!