SmartphonesStiriVideos

Noi imagini surprind modelul Nokia Lumia 928 pe alb si negru

nokia-lumia-9281

Finlandezii de la Nokia incearca sa ne acapareze atentia printr-o campanie publicitara ciudata, in care Nokia Malaezia ne pune in tema cu lansarea de pe 25 aprilie, care ar putea avea legatura cu un telefon Lumia.

Tot de aceasta data, se leaga si lansarea smartphone-ului Lumia 928, de catre operatorul american Verizon, dar nu este nimic cert in privinta legaturii dintre cele doua evenimente, poate fi pur si simplu o lansare pentru modelele Lumia 720 sau 520.

Cat despre lansarea Nokia Lumia 928 sub marca Verizon, zvonurile ne aduc la cunostinta un device ce are urmatoarele caracteristici : display de 4.5 inch HD superAMOLED cu rezolutia de 1280 x 768 pixeli, camera de 8.7 mp, blitz Xenon si LED si capabilitate de filmare in Full-HD adica 1080p, si este de asteptat sa fie echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon dual core S4 de 1.5 GHz.

Nokia Lumia 928 alb

Nokia va lansa tot in acest an si faimosul model cu carcasa din aluminiu – Catwalk care conform imaginilor scurse pe net in ultima perioada pare ca va purta denumirea Nokia Lumia 950.

sursa 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!