SmartphonesStiri

Nokia a vandut in primul trimestru din 2013, 5.6 milioane de telefoane Lumia

seria Nokia Lumia

Nokia si-a prezentat rezultatele financiare pe primul trimestru al acestui an. Cu toate ca vanzarile nu au depasit recordul din ultimul trimestru al anului trecut, producatorul finlandez a reusit sa vanda in primele trei luni de zile, din 2013, numai putin de 5.6 milioane de unitati Nokia Lumia cu sistemul de operare Windows Phone.

Desi nu pare a fi o cifra la fel de mare ca cele inregistrare de Samsung sau Apple, totusi Nokia da semne serioase de revenire in topul principalilor producatori de dispozitive mobile, reusind sa iasa pe profit in ultimele trei trimestre, sustine Stephen Elop, Chief Executive Officer la Nokia Corp.

Seful Nokia indica catre noi inovatii in materie de smartphone-uri precizand ca: “Afacerile noastre din domeniul telefoniei mobile, se confrunta cu o competitie acerba (Samsung, Apple, HTC, Sony, LG), motiv pentru care am luat o serie de masuri care vor aduce in viitorul apropiat inovatie pe aceasta piata.”

Probabil, Elop face referire la lansarea primului smartphone cu caracasa din aluminiu (Lumia Catwalk), Lumia 928, Pureview EOS si la posibilitatea de a introduce pe piata prima tableta Nokia.

Credeti ca Nokia ar putea lansa in acest an prima sa tableta cu Windows?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!