StiriTablete

Nokia Sirius prima tableta a companiei cu ecran Full HD de 10.1″, CPU Snapdragon 800 si Windows RT?

nokia-vaquish-tableta-windows-rt

Imagini cu o presupusa tableta Nokia (nume de cod Vanquish) au fost publicate pe internet inca de anul trecut, totusi Nokia nu a lansat un astfel de dispozitiv pana in prezent, dar acest lucru nu impiedica pe nimeni sa publice tot felul de informatii despre viitoarele produse Nokia.

Astazi au aparut noi informatii care fac referire la o a doua tableta Nokia, ce poarta numele de cod Sirius si care va fi dotata conform sursei, cu un ecran Full HD de 10.1 inch, un procesor Snapdragon 800 (Qualcomm), 2GB de RAM, slot microSD, o baterie cu o autonomie de pana la 10 ore, 4G, micro HDMI, micro USB si sistemul de operare Windows RT.

Aceiasi sursa mentioneaza ca tableta Nokia Sirius va fi mai usoara si mai subtire ca actualul Apple iPad, va fi comercializata in mai multe culori si va beneficia de doua camere foto: 6 megapixeli pe spate si una de 2 megapixeli in fata.

Tableta Nokia Sirius va fi lansata pe data de 26 septembrie la New York, la un pret similar cu ce al tabletei iPad, conform aceleiasi surse care mai precizeaza ca va fi insotita de un accesoriu (tastatura cu baterie proprie).

Nokia va lansa cel putin 7 produse noi in urmatoarele 6 luni de zile (Nokia Bandit, Lanai, Orion, Pegasus, Rivendell, Shorty, Sirius), printre care se numara 2 tablete, un smartphone de tip phablet si alte telefoane cu Windows Phone 8.1.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!