BreakingSmartphonesStiri

Nokia X fotografiat inainte de lansare (Primul telefon cu Android al companiei)

Nokia X fotografiat

Nokia X fotografiat. Primul telefon cu Android din istoria companiei finlandeze surprins inainte de lansare.

In timp ce Microsoft se pregateste de preluarea diviziei de Deviceuri mobile si Servicii ale Nokia, compania finlandeza, mai mult sau mai putin surprinzator, se pregateste de lansarea primului smartphone cu Android. Un telefon pe care foarte multi fani ai brandului il asteapta de mai bine de 4-5 ani de zile.

Nokia X se va lansa peste patru zile la Barcelona, in cadrul congresului mondial de telefonie mobila, care va debuta pe data de 25 februarie. Nokia X este un telefon modest, iar designul sau, precum si specificatiile tehnice nu mai sunt un mister, insa pana in prezent nu am avut ocazia a vedem acest smartphone „in carne si oase,” dar iata ca astazi avem parte de o serie de fotografii care au surprins telefonul pornit in home screen, din lateral si din spate.

Nokia-X-4-side

Fotografia cu ecranul pornit ne confirma faptul ca telefonul va fi disponibil in varianta Dual SIM si faptul ca Launcher-ul Android arata izbitor cu cel al sistemului Windows Phone si faimoasele sale Tiles.

Nokia-X-3-back

Lansarea acestui telefon va fi transmisa in direct de Nokia de la MWC 2014, din Barcelona. Vom reveni cu detalii si player-ul video cu transmisia evenimentului peste 3-4 zile.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!