PromotiiStiriTableteTech

Noua campanie lansata de Microsoft in SUA, are ca tinta posesorii de tablete Apple iPad

tableta-microsoft-surface-windows-8

Microsoft cauta cu disperare sa castige procente pe segmentul de piata al tabletelor si face acest lucru prin tot felul de metode care mai de care, mai ciudate. De aproximativ 6 luni de zile Microsoft duce o campanie de descreditare a produselor Apple (si nu numai) in mass media, prin lansarea a tot felul de reclame publicitare.

O noua campanie lansata de curand de marele gigant de software (Windows), incearca sa ii convinga pe clientii Apple, sa vina in magazinele Microsoft si sa achizitioneze una din cele doua modele de tableta Microsoft Surface RT sau Microsoft Surface Pro. Campania se adreseaza doar posesorilor de tablete Apple iPad, Microsoft oferind un voucher cadou de minim $200, tuturor celor care predau o tableta iPad in stare decenta de functionare (iPad 2, 3 sau 4), iar in schimb vor primi o tableta Surface cu Windows 8 / RT. In cazul in care voucher-ul nu acopera pretul total al uneia din cele doua tablete alese, clientul trebuie sa puna diferenta din buzunar.

Screenshot 2013-09-13 at 18.47

Aceasta camapanie promotionala a starnit rumoare printre posesorii de tablete Apple iPad, dar mai ales, in sanul companiei americane cu sediul la Cupertino.

Microsoft se pregateste de lansarea noii generatii de tablete Microsoft Surface 2 si Surface 2 Pro, in cadrul unui eveniment programat pentru data de 23 septembrie, la New York.

Tu ai fi de acord cu o astfel de promotie? Ti-ai da tableta iPad la schimb cu un voucher, cu care sa poti achizitiona o tableta Microsoft Surface?

sursa Microsoft via ZDNet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!