SmartphonesStiri

Noua linie de telefoane Motorola Droid surprinsa intr-o imagine de presa

seria Motorola Droid 2013

Motorola Mobility nu a mai lansat nimic de mai bine de 6 luni de zile, poate pentru simplul motiv ca, inca se afla in cautari si restructurari dupa achizitionarea companiei de catre Google. Totusi, Motorola nu a stat degeaba in tot acest timp, urmand sa lanseze, conform zvonurilor, o noua linie de telefoane din serie Motorola Droid, cat si un telefon high-end – Moto X, care sa reprezinte brand-ul companie recent improspatat, din punct de vedere estetic.

Revenind la linia de telefoane Motorola Droid, producatorul american va lansa trei noi smartphone-uri sub acest brand si anume: Motorola Droid Mini, Motorola Droid Maxx si Motorola Droid Ultra (vezi foto sus in aceiasi ordine). Nu avem nici un fel de detaliu tehnic in legatura cu aceste modele, doar confirmarea vizuala ca vor fi disponibile in SUA prin operatorul Verizon Wireless si, probabil, carcasa va fi realizata din acelasi material utilizat si in trecut – kevlar.

Mai multe detalii le-am putea afla chiar de la Motorola pe data de 8 august, atunci cand compania pare sa se pregateasca de lansarea noilor dispozitive (in cazul in care zvonurile au un sambure de adevar).

Ce parere aveti de noile telefoane Motorola Droid, dar de Moto X?

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!