SmartphonesStiri

Noul HTC One vandut pe eBay, desi nu s-a lansat oficial

noul-htc-one-vandut-pe-ebayNoul HTC One vandut pe eBay, desi nu s-a lansat oficial.

Pe Internet circula des informatii referitoare la noul HTC One. Unii spuneau ca se va numi „All New HTC One”, dar sa fim seriosi. E un nume mult prea lung pentru un terminal de top. Noul HTC One vandut pe eBay confirma si infirma unele lucruri. Primul lucru infirmat se refera la nume, astfel ca numele noului terminal se va numi tot HTC One.

In poza de mai sus, se vede clar ca este o versiune Verizon, si totodata putem vedea ca nu se pomeneste de numele „All New HTC One”. Practic, noul HTC One vandut pe eBay este o versiune 2014.

Insa cum ne-am dat noi seama ca acest smartphone este cel ce urmeaza a fi lansat peste doua saptamani? Mai jos avem o imagine care furnizeaza niste informatii esentiale legate de specificatiile terminalului. Cum poza nu este prea clara, am putut deslusi cu greu cateva din specificatiile noului HTC One (2014), specificatii intalnite intr-un articol precedent.

noul-htc-one-vandut-pe-ebay

Noul HTC One vandut pe eBay avea pretul de 499$, un pret destul de bun pentru un smartphone de top. Pe langa acest fapt, are si o memorie interna de 32 de GB, deci chiar e un pret acceptabil. Pretul cu contract va fi ceva mai mare, dar sa nu pripim lucrurile si sa asteptam lansarea oficiala de peste doua saptamani.

Chiar si asa, imaginile confirma faptul ca nu se pune vorba de HTC One din 2013, ci se pune vorba de noul HTC One 2014.

sursa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!