StiriTechVideos

Noul videoclip KitKat creiaza ‘isterie’ in randul utilizatorilor de Android nerabdatori sa puna mana pe noul Nexus 5

Videoclip kitkat

Google a anuntat noua versiune de Android 4.4 (KitKat) in ziua in care Microsoft anunta achizitionarea Nokia, sau ma rog, divizia cea mai importanta a companiei – Devices & Services, si totutsi, au trecut aproape 2 luni de zile de atunci si pana in prezent, iar sistemul de operare inca nu a fost dat spre utilizare. De ce?

Ei bine, pentru ca Google are o strategie precisa. In cazul in care nu ati observat pana acum, in ultimii 2-3 ani de zile, gigantul motor de cautare a obisnuit sa lanseze cate un smartphone cu Android sub brand-ul Nexus pe la jumatatea lunii noiembrie, atunci cand marea majoritate a dispozitivelor portabile / mobile ale anului respectiv au fost deja anuntate, lasandu-le celor de la Google un interval de aproximativ 2-3 luni de zile (noiembrie – ianuarie, cand are loc prima expozitie anuala CES), timp in care utilizatorii au pe buze ultima versiune a sistemului de operare si cel mai nou smartphone, care deobicei, este unul din cele mai cautate telefoane de pe piata (Nexus One, Nexus S, Galaxy Nexus, Nexus 4).

Nu vad de ce anul acesta ar fi diferit, chiar daca, atat presa de specialitate, cat si intreaga comunitate Android arde de entuziasm la posibila lansarea a noului smartphone Nexus 5 cu noua versiune de Android 4.4, mai repede decat ar fi normal. In plus, e o strategie de marketing, iar noi ne asteptam ca Google Inc sa mai anunte cel putin o tableta Nexus 10 (ecran cu diagonala de 10.1-inch, produsa de Asus, se pare) si poate alte cateva lucruri noi.

Un videoclip promotional lansat de KitKat ieri pe YouTube, a reusit sa creasca cu inca un grad temperatura in jurul utilizatorilor de Android nerabdatori sa puna mana pe noul telefon.

Clipul in cauza, arata doi prieteni droizi „jucandu-se de-a magia” cu un baton de ciocolata KitKat.

via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!