Oferta Internet 4G (de mare viteza) de la Orange

0

oferta-internet-4gOferta internet 4G de la Orange

Orange Romania lanseaza reteaua 4G in peste 1000 de localitati din tara, adresandu-se clientilor ce locuiesc intr-o zona cu acoperire 4G, avand o oferta Orange dedicata pentru serviciile de internet.

Oferta internet 4G de la Orange ofera trafic de internet suplimentar clientilor, la o viteza medie reala de pana la 60 Mbps. De exemplu, cu abonamentul Pantera, clientii au access la internet 4G cu viteze de pana la 30 Mbps, avand posibilitatea de a folosi acelasi trafic inclus si pe un alt dispozitiv (tableta sau modem) si chiar si in roaming (detalii despre tarile din zona 1), fara a plati alte taxe suplimentare. Din vara anului 2014, ei vor avea tehnologia 4G LTE la internet chiar si in strainatate. Mai mult decat atat, clientii care au telefoane compatibile cu tehnologia 4G pot testa gratuit serviciul timp de 3 luni.

Oferta internet 4G se extinde la utilizatorii de internet mobil pe laptop si tableta, ce au acum trafic de internet ridicat si viteze de download pana la 60 Mbps, incepand cu abonamentul Colibri 16.

Si clientii Orange Prepay au trafic de internet inclus in toate optiunile, fiind singurii utilizatori de cartele prepay din Romania, care au acces la servicii 4G.

Orange dispune si de un portofoliu compus din dispozitive compatibile 4G, avand 21 de modele, Nokia Lumia 625 fiind cel mai accesibil smartphone 4G, urmat de Samsung Galaxy Core. Preturile pornesc de la 0 euro, impreuna cu abonamentele Pantera. Iar cei care au un smartphone 3G si doresc sa treaca la noua tehnologie, pot opta prin programul Buy-Back, program ce poate oferi clientului o reducere de pana la 50 de euro.

Si clientii existenti cu abonament Pantera, au posibilitatea de a opta pentru achizitionarea unei tablete la pret subventionat la semnarea contractului, evident, in locul unui smartphone. Spre exemplu, clientii pot achizitiona tableta Samsung Galaxy Tab 3 10.1 4G la pretul de 149 euro impreuna cu abonamentul Pantera 31 pe o perioada de 2 ani. In timp ce, cei care aleg laptopul pentru a accesa internetul pot alege cel mai rapid modem Wi-Fi, Air Net 4G E5776, disponibil la 49 de euro impreuna cu abonamentul Colibri 16 pe 2 ani.

Pentru a beneficia de oferta internet 4G de la Orange, utilizatorii au nevoie de un SIM 4G, un dispozitiv 4G si un abonament sau o optiune preplatita la cartela. Pentru mai multe informatii si/sau asistenta puteti merge intr-un Orange shop, pentru familiarizarea cu functiile dispozitivelor 4G, pentru setari sau pentru conectarea modemului sau routerului 4G la laptop pot fi asistati de catre un Orange Expert.

Screenshot 2014-04-07 at 17.48.46

Acoperire Internet 4G Orange

Tot de astazi, Orange ofera clientilor sai din Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Galaţi, Iaşi şi Timişoara posibilitatea de a testa intr-unul din Orange shopurile sale serviciile de internet 4G+, care ofera viteze teoretice de pana la 300 Mbps pentru download. Serviciul va fi disponibil comercial imediat ce pe piata vor fi lansate dispozitive compatibile cu aceasta tehnologie.

Articolul precedentPresupuse imagini cu ecranul 2K dezvoltat de Samsung
Articolul următorSnapdragon 810 si Snapdragon 808, noile procesoare Qualcomm pe 64 biti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.