StiriTelecom

Oferta Orange Love de sarbatori poate aduce noi beneficii si reduceri la gadgeturi

Oferta Orange Love

Compania telecom Orange Romania a lansat noua oferta Orange Love pentru abonatii si clientii sai Prepay, oferta ce le poate aduce acestora reduceri de pana la 300 euro pentru fidelitate, pentru anii petrecuti in retea.

Abonatii Orange Love pot beneficia de reduceri de pana la 25% la abonamentele de voce mobila si o multitudine de gadgeturi.

Pentru fiecare an petrecut in reteaua Orange, clientii care achitioneaza pachetele Orange Love din oferta, cu internet prin fibra, televiziune prin cablu si servicii mobile, sunt rasplatiti cu discounturi de pana la 15 euro anunta compania, si pot cumula reduceri de pana la 300 euro pentru o gama larga de dispozitive. De la Smart TV-uri, telefoane sau tablete la console si smartwatch-uri.

orange love

Noua oferta Orange Love pentru abonatii si clientii Prepay de sarbatori, le poate oferi clientilor retelei acces la continut TV pe Smart TV-ul JVC de 81 cm, disponibil de la 0 euro. De asemenea, acestia pot opta pentru pachetul PlayStation 4 500GB format din consola, controller, un abonament PlayStation Plus valabil 90 de zile si trei dintre cele mai apreciate jocuri din acest an, God of War, Horizon Zero Dawn si GT Sport. Pachetul este disponibil in exclusivitate la Orange de la 29 euro, cu bonusul maxim acordat pentru timpul petrecut in retea.

De asemenea, cei care vor opta pentru pachetele Orange Love vor beneficia in plus de pana la 25% reducere la abonamentele de voce mobila, Orange Me Start, plus 6 luni gratuite pentru serviciile fixe. Iar in cazul clientilor PrePay, acestia pot beneficia de discounturi acordate pentru intreaga perioada petrecuta in retea, daca aleg sa devina abonati Orange.

3 Comments

  1. Eu una sunt client Orange de 12 ani și într-adevăr in prag de sărbători mereu au avut oferte extrem de tentante și de nerefuzat
    Cam greu sa ne abținem
    Felicitari Orange sunt multumita ca sunt clientul vostru

  2. Folosesc cartela Orange de multi ani si nu cred ca as vrea sa ma schimb pe alta retea. Totusi de atatia ani nu am fost tentata sa imi fac abonament Orange. Oferta Orange Love de sarbatori chiar este tentanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!