StiriTechTV

Oferta pachete (programe) Orange TV

orange tv

Serviciul de televiziune Orange TV a fost lansat, iar cu un singur abonament, utilizatorii au acces pe TV si computer sau laptop in acelasi timp. Prin Orange TV, clientii au la dispozitie peste 40 de canale HD, unele dintre ele in premiera in Romania.

Oferta este impartita in trei pachete:

  • Local HD – 36 dintre cele mai urmarite canale romanesti de interes general 6 canale HD incluse
  • World HD – 65 canale romanesti si internationale de interes general, stiri, documentare, muzica, filme si programe pentru copii, 19 canale  HD incluse
  • Universe HD – 95 de canale romanesti si internationale, iar acest abonament include 37 canale HD

Totul functioneaza destul de usor, transmisia pe televizor este efectuata prin tehnologia DTH ( direct to home, canalele TV sunt retransmise printr-un sistem digital, de pe satelit, in orice punct situat in aria de acoperire a acestuia). Standardul folosit de Orange este DVB-S2, prin satelitul SES Astra, iar metoda de compresie folosita este MPEG-4.

In cazul in care utilizatorii / clientii doresc sa acceseze serviciul de pe PC / laptop, acest lucru este posibil cu ajutorul browsere-lor, Internet Explorer 8, 9 sau 10, Firefox, Chrome sau Safari, dar este disponibil numai dupa instalarea echipamentului TV la locatia aleasa si poate fi folosit pe maximum trei dispozitive din care numai doua pot functiona simultan.

Pentru oferta completa si preturile Orange TV accesati acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!