SmartphonesStiri

One M8 Advance si One M8 Plus se vor lansa pana la finele lui 2014 [zvon]

One M8 Advance si One M8 Plus

HTC One M8 Advance si One M8 Plus doua modele noi ce vor debuta pana la finele lui 2014.

HTC lupta din greu pentru a echilibra balanta care inca inclina mult in favoarea celor de la Samsung Electronics pe segmentul smartphone-urilor cu Android. Succesul avut anul trecut cu smartphone-ul HTC One, care a castigat telefonul si gadgetul anului 2013, dar si noul model flagship HTC One M8 de anul acesta, care se bucura de un real succes atat din partea analistilor din piata, cat si din partea utilizatorilor de gadgeturi cu Android, fac ca producatorul taiwanez sa recupere terenul pierdut in fata celor de la Samsung.

Mai mult, se zvoneste ca HTC ar mai pregati doua variante ale lui M8, HTC One M8 Advance si One M8 Plus (acest al doilea model ar fi si mai bine echipat ca flagshipul actual din punct de vedere hardware).

HTC One M8 Plus ar putea fi echipat cu un ecran cu rezolutie 2K (Quad HD) cu cea mai mare densitate a pixelilor de pe piata (daca acest criteriu chiar conteaza atat de mult), un procesor Qualcomm Snapdragon 805, 3GB memorie RAM si o camera foto principala de 13 megapixeli.

In timp ce One M8 Advance va fi un model similar lui M8, dar a carui carcasa va fi construita din material plastic. Totusi specificatiile sale vor fi similare cu cele ale lui One M8 Plus.

Aceiasi sursa sustine ca HTC One M8 Prime, despre care am auzit din zvonuri anterioare, ii va lua locul HTC One Max-ului de anul trecut.

Daca HTC va continua pe aceasta linie, e posibil ca in urmatorii 2-3 ani sa echilibreze si mai mult balanta in favoarea sa. Asta in cazul in care segmentul de wearables (gadgeturi purtabile) nu va exploda in aceasta perioada de timp. Se vorbeste tot mai des de gadgeturi de tip smartwatch echipate cu SIM-uri GSM.

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!