SmartphonesSOFTWAREStiri

Oneplus 6 primeste Android Pie software update

Oneplus 6 Review

La inceputul lunii august, atunci cand Google oficializa versiunea Android 9.0 Pie, compania a lansat si un program de beta testing in parteneriat cu o serie de producatori printre care s-a numarat si OnePlus cu al sau OnePlus 6.

Daca pana la versiunea Android Ore era foarte dificil pentru producatorii de telefoane mobile sa optimizeze si sa distribuie actualizarile de software mai repede de 3 – 5 luni de zile, iata ca, odata cu trecerea la Oreo, si acum la Pie (placinta), producatorii pot reduce considerabil acest timp, in mare parte datorita celor de la Google, care au compartimentat sistemul pe module prin proiectul Treble, astfel ca, acum, le este mult mai simplu producatorilor sa-si optimizeze ROM-urile pentru a putea oferi clientilor lor firmware upgrade-uri intr-un timp cat mai scurt.

Oneplus 6 primeste Android Pie software upgrade

Screenshot 20180926 151803Screenshot 20180926 155419

Oneplus este unul dintre producatorii care au inceput deja sa ofere software update clientilor de OnePlus 6 la noua versiune, Android 9.0 Pie. Daca anterior le lua aproape 5 luni de zile, iata ca de la oficializarea versiunii 9.0 si pana in prezent, celor de la Oneplus le-a luat numai aproximativ 45 de zile pentru a incepe distribuirea noului firmware.

Screenshot 20180926 155452Screenshot 20180926 155549

Noul firmware build A6003_22_180915 aduce printre noutati:

 • o noua interfata grafica Android Pie
 • suport adaptiv pentru baterie
 • noi moduri de navigare pe baza de gesturi
 • Android security patch 2018.9
 • un nou mod Do Not Disturb Mode cu setaril ajustabile
 • Gaming Mode v3.0 (notificari pentru apeluri si sms-uri in timp ce ne jucam)
 • customizarea culorilor

Practic, odata ce ati facut update telefonului Oneplus 6 la noul firmware, imediat ce bootati in ecranul principal veti observa o modificare a UI-ului, o noua bara de notificari cu altfel de iconite, un nou meniu mai scurt cand intri la Setari, precum si multe patch-uri de securitate + bug fixuri.

Ati reusit sa faceti pasul catre Android Pie pe telefonul vostru? Cum se manifesta software-ul?

5 Comments

 1. One Plus o mare performanta pentru aducerea Android 9.0 un mare avantaj

 2. One Plus o mare performanta pentru aducerea Android 9.0 Pie in cel mai recent smartohone. Felicitari ati reusit ce alti mari producatori ca Samsung nu.

 3. Este clar un mare atu și avantaj pentru OnePlus acesta veste cu androidul 9.0,alti mari retailerii nu au reușit sa faca acesta actualizare
  Felicitari
  Încă nu dar o sa actualizez și eu sa vad cum e

 4. Compania OnePlus merit tot respectul pentru efordul de a aduce Android 9.0. Pie pe cel mai recent smartohone lansat. Update ul la Andriod Pie este un mare fenomen pentru ca sunt singurii care au resit sa il faca, Samsung, HTC, Nokia nu au oferit actualizari de acest gen.
  Inca nu am reusit sa fac pasul catre Adroid Pie pe telefonul meu pentru ca abia am auzit vestea. 🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!