SmartphonesStiri

Operatorii de telefonie mobila concluzioneaza „Clientii nu sunt interesati de telefoanele Nokia Lumia”

Daca in Statele Unite noul smartphone AT&T Nokia Lumia 900 are un succes enorm, in Europa marii operatori de telefonie mobila se plang ca, clientii lor nu sunt interesati de smartphone-uri cu Windows, ci mai degraba sunt interesati sa achizitioneze telefoane Apple iPhone sau telefoane ce ruleaza sistemul de operare Google Android (Samsung, HTC, LG, Huawei, Motorola si altele).

Curios este faptul ca, Microsoft desi este una dintre cele mai bogate companii din lume nu este interesata sa investeasca masiv in promovarea noii serii Nokia Lumia. Nokia pierde teren in fata celorlalti mari producatori de smartphone-uri in fiecare zi, de curand Samsung ar fi trecut pe locul 1 la acest capitol.

Poate ca ar fi mai bine pentru finlandezi ca pe viitor sa adopte sistemul de operare Android al celor de la Google. Totusi sa nu ne grabim, saptamana viitoare Nokia va inaugura o noua fabrica cu aproximativ 10.000 de angajati in Vietnam, unde mana de lucru este mult mai ieftina decat in alte parti.

Telefoanele din seria Nokia Lumia au ajuns recent si pe piata din Romania prin cei trei mari operatori de telefonie mobila de la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!