EvenimenteStiriTelecom

Orange 4G Discovery Tour in Timisoara intre 23 – 25 Mai

orange 4g discovery tour

Caravana operatorului telecom Orange invita timisorenii in perioada 23 – 25 mai la Orange 4G Discovery Tour dedicat lumii digitale. Aceasta va fi prezenta in mai multe orase importante din tara pentru a-i familiariza pe clienti cu beneficiile si tehnologia 4G, pentru care Orange are cea mai extinsa acoperire din tara. In Timisoara, caravana se afla in parcarea Iulius Mall, unde Orange a amplasat un cort impresionant si a pregatit multe surprize.

Cei care viziteaza cortul pot testa smartphone-uri de ultima generatie, servicii si aplicatii precum Orange TV, Deezer, Orange Cloud si Orange Explorer, pentru care tehnologia 4G aduce beneficii semnificative, prin viteza transferului de date de pana la 60 – 80 Mbps, viteze medii reale, si prin raspunsul instant din partea retelei. De asemenea, vizitatorii caravanei pot vedea un documentar despre evolutia mijloacelor de comunicatie. Nu in ultimul rand, Orange 4G Discovery Tour include si o zona unde participantii vor descoperi jocuri pe mai multe tipuri de ecrane, dar si la o masa interactiva, unde pot canta la pian, se pot juca impreună cu indragitele personaje Orange PrePay Millidge si Doig sau alte jocuri captivante.

IMAG0140

Cei care vor vizita cortul 4G discovery tour sambata sau duminica seara, in intervalele 18:00 – 19:00 si 19:30 – 20:30, vor avea parte de o alta experienta inedita. Prin intermediul retelei 4G si al tehnologiei Kinect folosite, ei vor putea dirija de la distanta o orchestra interactiva. In plus, au ocazia sa le arate prietenilor, pe Facebook, fotografii pe care aplicatia le realizeaza in timp ce ei dirijeaza.

Toţi participanţii la 4G discovery tour pot intra intr-un concurs pentru a castiga un smartphone prin tragere la sorti.

„Datorită tehnologiei de ultimă generaţie, experienţa noastră la folosirea internetului mobil poate fi mult mai uşoară faţă de acum câţiva ani. Prin reţeaua 4G, putem descărca sau trimite fişiere de mari dimensiuni foarte rapid, putem asculta muzică sau urmări filmele preferate online şi putem juca jocuri în reţea fără întreruperi, chiar şi atunci când suntem în mişcare. Cei care vor vizita caravana 4G discovery tour vor avea ocazia să descopere toate aceste beneficii prin intermediul unor aplicaţii inovatoare, precum cea prin care pot dirija din Timişoara o orchestră aflată la Bucureşti.” a declarat Ştefan Slavnicu, Chief Technology Officer.

Pe 7 aprilie, Orange a lansat serviciile de internet la viteze 4G în Timişoara, cu o acoperire de 99,87% din populaţia oraşului. În ţară, acoperirea 4G oferită de Orange România este de peste 45% din populaţia totală şi 73% din populaţia urbană, în peste 1000 de localităţi. Prin serviciul 4G Roaming, clienţii Orange care folosesc internet la viteze 4G, abonaţi sau utilizatori de cartele Orange PrePay, au acces la reţelele 4G din străinătate[1] fără taxe suplimentare.

IMAG0155

De asemenea, la Orange shop de pe bd. Republicii, nr. 8, din Timişoara clienţii pot testa deja reţeaua 4G+, care aduce viteze de download de până la 300 Mbps şi care va fi disponibilă comercial imediat ce pe piaţă vor fi aduse terminale compatibile.

În plus, clienţii cu terminale 4G au ocazia să testeze gratuit internetul la viteze 4G timp de 90 de zile.

Mai multe detalii despre serviciul Orange 4G se găsesc pe www.orange.ro/4G

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!