StiriTelecom

Orange lanseaza abonamentele Fluture 9 si 12

abonamentele-fluture

 

Orange lanseaza abonamentele Fluture 9 si 12

Abonamentele Fluture 9 si 12 fac parte din noul portofoliu Orange Romania. Noile abonamente reincarcabile ofera clientilor sansa de a opta la un abonament cu beneficii si flexibilitate.

Prin intermediul ofertelor Orange Junior si Orange Young, copiii si tinerii pot alege abonamentele Fluture 9 si Fluture 12, abonamente cu resurse disponibile prin optiunile Orange Prepay de 5, respectiv 6 euro, optiuni incluse acum in abonament.

La abonamentul Fluture 9, clientii pot alege jocuri cu optiunea Multimedia sau filme cu optiunea Movie Go Unlimited. La abonamentul Fluture 19, clientii pot alege din 6 beneficii, 2 dintre ele fiind cele precizate mai devreme, plus posibilitatea de a cumula trafic de 700 MB de internet la viteza 4G cu optiunea Net Speed, de a naviga nelimitat prin optiunea Happy Night intre orele 00:00 – 7:00, de a comunica prin SMS-uri nelimitate sau de beneficia de minute internationale pe mobil.

Pe langa asta, clientii isi pot modifica beneficiile oricand prin sectiunea „Contul meu” de pe www.orange.ro sau in aplicatia mobila. Cine doreste sa activeze mai  mult de un beneficiu, o poate face foarte simplu, fara a reincarca abonamentul, deoarece costul se va reflecta in factura urmatoare.

„Clienţii sunt diferiţi şi au nevoi diferite de comunicare, de informare şi de divertisment chiar şi în interiorul aceluiaşi segment de vârstă. Prin noul portofoliu de abonamente Fluture, am dorit ca, pe lângă o multitudine de beneficii adaptate în funcţie de vârstă, să le oferim libertatea de a-şi personaliza abonamentul şi de a-l face cât mai util pentru ei.” a declarat Mădălina Ghiţă, Consumer Marketing Manager la Orange România.

In oferta Junior, cei mici primesc bonus aplicatia Content Lock si Antivirus, pentru o navigare pe Internet cat mai sigura. Pe langa aceste doua aplicatii, cei mici mai primesc si 6 aplicatii educationale (povesti si 5 aplicatii Kidsopia).

Orange Young ofera tinerilor posibilitatea de gestionare a datelor prin intermediul Orange Cloud, comunicare nelimitata prin mesaje si apeluri prin intermediul aplicatiei Libon si prima aplicatia de benzi desenate romanesti – SuperErou.

Cu abonamentele Fluture 9 si 12, clientii pot achizitiona smartphone-uri cu Android la preturi accesibile, cum ar fi cele cu marca proprie Orange Yomi (19 euro la Fluture 9 cu contract pe 2 ani), Orange Zilo (29 de euro la Fluture 12 cu contract pe 2 ani).

Exista si abonamentul reincarcabil Fluture 11, avand o perioada minima contractuala de 3 luni. Cei care opteaza pentru acest tip de abonament, primesc 8 euro credit pentru a-si alege optiunile dorite din optiunile Orange Prepay. Dupa alegerea optiunii, aceasta se reactiveaza automat la data de facturare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!